2777
2789
عنوان

ختم به نیت نی نی سالم

173 بازدید | 34 پست

دوستان از امروز میخوام به نیت اینکه خدا به همه ی کسایی که در انتظار نی نی هستن یه دونه خوشگل و سالم و تپل و مپلشو بده به من بده دو تا ختم بردارم ،شمام اگه دوس داشتین بخونین میگن خیلیا حاجت روا شدن ،یکی ختم بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم یکی هم ختم ایه الکرسی

من ختم بسم الله انجام دادم ولی حاجت روا نشدم مطمئنن به صلاحم نبود!!!

ختم آیت الکرسی چطوریه؟؟؟

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بسم الله چند تا بگم

۴۰ روز باید بگی 

روز اول ۱۰۰ تا برای روزای بعدم هر روز ۱۰۰ تا اضافه میشه تا روز چهلم که میشه چهارهزارتا.

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

ممنونم عزیزم حتما انجام میدم انشاءالله حاجت روا شی

برای من دعا کنید دیروز تخمک کشی داشنم فقط دوتا تخمک داشتم‌.دعا کنید دوتاشم جنین بشه و حداقل یکیش بگی ...

چشم دعات میکنم من هر ختمی بردارم اول بقیه رو میگم بعد خودمو 

برای من دعا کنید دیروز تخمک کشی داشنم فقط دوتا تخمک داشتم‌.دعا کنید دوتاشم جنین بشه و حداقل یکیش بگی ...

انشاءالله خدا دوتا نی نی سالم وصالح نصیبت کنه....

روز اول صد تا روز دوم 200تا ،روز سوم 300تا به همین ترتیب تا رو چهلم که 4000تا بگی ایشالله که به حاجت ...

من هستم از امروز،شروع می کنم شما رو هم اگر قابل باشم یاد می کنم و تمام بچه های این چهله رو...

من هستم از امروز،شروع می کنم شما رو هم اگر قابل باشم یاد می کنم و تمام بچه های این چهله رو...

از یکشنبه هم باید شروع کنی که روز آخر ختم پنجشنبه باشه ...شانس تو هم امروز یکشنبه است.

منم از امروز شروع می کنم میگن باید از روز یکشنب شروع کنی و چهارشنبه تموم کنی