بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من شوهرم مث کنه وابستس🤣ینی بنزینم بخوایم بزنیم بچرو میده مامانش من باید برم وگرنه قهر میکنه. من خیلی محبت میکنم بهش همیشه غذای خوب و خوش طعم و عطر امادست خونم همیشه تمیز و همه تو فامیلاشون از تمیزیم تعریف میکنن. سحر خیزم ینی شوهرم خوابه من بلند میشم کارارو میکنم غذاهم املده میکنم بع کنارش میخوابم تا بیدار شه.چای تازه دم بدون اینکه بگه میارم جلوی تلویزیون که لم میده میوه و تخمه میزارم براش بدون اینکه بخواد یا بگه.یا شب یا دو شب یبورم رابطه داریم و البته منوهر روز حموم میرم و عطر و ودکلن میزنم لباس تمیز میپوشم.. البتا ارایشم نمیکنم لباسامم س کسی نیست. ولی کلا مهربونم باهاش مثلا یه ظرف کریستال گرونم از دست مامانش افتاد خورد شد شوهرم با تعجب و ترس نگاه کرد عکس العمل منو ببینه چیه. من با لبخند به مادرش گفتم اصلا نترس هیچی نشده فدای سرت فقط برو اونور نره تو پات یه صدقه هم انداختم و با خنده و شوخی جمش کردم بیچاده هی معذرت میخواست منم میگفتم فدای سرت خدارو شک رو پات نیفتاد. واسه همین شوهرم عاشقمه