2777
2789

من یسری دارو آزاد تو نسخه داشتم یه سری هم بیمه قبول میکنه مثل فولیک و لووتیروکسین و پروژسترون ولی داروخانه نسخه رو نکنده یعنی داروهامو آزاد حساب کرده؟؟؟،

ما آبادانیا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یسری از داروها آزاد بودن همه رو آزاد داده؟؟؟

عزیزم شاید تاریخ نسخت گذشته شاید  دفترچت تاریخ نداشته . 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
نه تازه تمدید کردم..میشه داروخونه ایی باشه دفترچه قبول نکنه

تاریخ نسخه کی بوده?  اخه ماه که عوض میشه دیگه بیمه قبول نمیکنن . یا خط خوردگی نداشته? در هر صورت باید توضیح میداد 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
تاریخ نسخه کی بوده?  اخه ماه که عوض میشه دیگه بیمه قبول نمیکنن . یا خط خوردگی نداشته? در هر صور ...

من تا دکتر برام دارو نوشت رفتم گرفتمش.آره اگه بیمه قبول نمیکرد باید بهم میگفت چقد مسخره

ما آبادانیا   
والا جدیدا همه رو آزاد حساب میکنن یسری ما نود تومن پول دارو دادیم بعد سهم بیمه رو ۳ تومن زده بود . د ...

آخه چرااا پ ما هرماه داریم پول بیمه میدیم برا چیه.... من یکی دوتا دارو آزاد داشتم بقیه بیمه قبول میکرد یعنی ممکنه بخاطر اون دارو آزادا کل دارو رو آزاد حساب کرده باشه؟؟؟

ما آبادانیا   
آخه چرااا پ ما هرماه داریم پول بیمه میدیم برا چیه.... من یکی دوتا دارو آزاد داشتم بقیه بیمه قبول میک ...

نه منم تا حالا داروی آزاد و غیر آزاد داشتم ولی جدا حساب میکردن و میگفتن کدوم آزاده  الان دارو ودرمان تقریبا آزاده جدیدا ماهرچی دارو خریدیم آزاد بوده. دیگه ساده تر از پروفن و آموکسی سیلین؟ همه آزاده . ویزیتام همینه دیگه آزاد با دفترچه ۵ تومن اختلاف داره . اینجا که اینجوریه

نه منم تا حالا داروی آزاد و غیر آزاد داشتم ولی جدا حساب میکردن و میگفتن کدوم آزاده  الان دارو و ...

وای خیر نبینن .. من آمپول پروژسترون و قرصشو و لووتیروکسین و فولیک و متفورمین و آزیترومایسین داشتم شد150

ما آبادانیا