2777
2789
عنوان

مهمون‌خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 20 پست
جاریم اینا اومدن خونمون ماتازه فرشامو عوض کرده بودم بچش جیش کرد بجا عذرخواهی میگفت میوه خیار خورده س ...

وای خدا،من بودم روانی میشدم.این احتمالا کل خونتو نجس کرده،خدا صبرت بده خواهر.

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام
هه من خواهرم اینطوریه. توی خونه خودشون جیکشون درنمیاد ولی هرجا برن نابود میکنن. خونه بابام بودن یبار ...

یکی نیست بگه تو که بچت تربیت نداره یا کوچیکه روابط اجتماعی میخوایی چیکار؟بشین تو خونه بچتو تربیت کن دیگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیست بگه تو که بچت تربیت نداره یا کوچیکه روابط اجتماعی میخوایی چیکار؟بشین تو خونه بچتو تربیت کن ...

ابجیم از ما حرصش میگرفت بچه شو میبرد پیش روانشناس. اونم میگفت خانم بچه تو این سن که دارو نداره راهش اینه بشینی تو خونت وسایلتچ خودتم جمع کنی. به خرجش نرفت که نرفت. زمانی که من کنکور داستم هر روز خونه بابام بودن. اینده مو خراب کردن. هیچوقت نمیگذرم ارشون

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
ابجیم از ما حرصش میگرفت بچه شو میبرد پیش روانشناس. اونم میگفت خانم بچه تو این سن که دارو نداره راهش ...

دقیقا میفهمم چی میگی عزیزم.

ما و امثال ما همیشه قربانی این پرروهای بیشعور میشیم.

من که از خجالتشون در میام 🤪🤪🤪

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام