2777
2789

یا کدوم غذاتون زبانزد هست تو خانواده وفامیل 

راز خوشمزگیش😋 چیه که همه تعریف میکنن🤔🤩

من قیمه خوب درست میکنم که میدونم همتون خوب درست میکنید🤩

من اینجوری درست میکنم 

ادویه مخصوص گوشت قرمز که دست ساز از عطاری گرفتم میریزم +فلفل سیاه فراوان چون تقریبا تند میخوریم +گوشتش گوسفندی باشه عالی میشه (گوشت گرون شده ولی دیگه ماهی یه بار اشکال نداره😹) +میذارم توی زودپزرب میزنم لیمو خشک+چندلیوان اب  درشو میبندم نیم ساعت بعد یه عطری داره که نگوووو روغن میندازه عالی 

حتی پیش غذاهم خوب درست میکنید بگین 

ازهم یاد بگیریم 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کباب کوبیده حتما چندساعت تویخچال باشه ویه کاسه اب موقع سیخ کشیدن واینکه حتماپیه گوسفندی قاطی گوشت چرخی باشه هم خوشمزه میشه هم از سیخ نمیفته 

سوپ جو قورمه سبزی قیمه 

وای سوپ جو من درست کردم از خودم بدم اومد 

اون هم موادم هدر دادم 

میگی چجوری درست میکنی 

راز قورمه هاتم بگو😋

من سوپ جو بلد نيستم مجلسي چجوري درس ميكني؟؟؟

نمیدونم مجلسی هست یا نه ولی مرغ و جو خیسزخورده و پیاز و هویج رو با کره کمی تفت میدم میزارم با شعله کم چند ساعت بپزه رب و جعفری بهش میزنم گاهی بهش رشته ورمیشل هم میزنم گاهی اوقات هم نه راستی باید فلفل سیاهش زیاد باشه ابلیمو در پایان کار فراموش نشه رمزش توی ساعت پختشه باید جو کاملا بپزه

عاشق ۲ تا دخترام هستم