2777
2789
عنوان

ترس عجيب غريبتون چيه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 94 پست

من از پله نمیترسم ولی تو خواب یکی از کابوسای وحشتناکم اینه نمیتونم از پله ها برم بالا یا پایین ، نمیدونم تو ناخوداگاهم چه خبره که اینارو میبینم ، تو بیداری اصلا ترس از پله با هیچ ارتفاعی رو ندارم !!!

🏃🏻‍♀️

خونه دوبلکس کمددار😰

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتینم ترس از دست دادن عزیزامه....غیر روتینم ترس از برف پاک کن ماشین بود😐🤦🏼‍♀️😂😂😂

دور باشه ازت عزيزم😍

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

من فوبیای گمشدن بچه هامو دارم..اونقد این خبرای گمشدن بچه ها رو دنبال میکنم بقول مامانم دیوونه شدم  مثلا نشستیم یه دفعه میپرم میگم دخترام کو،میبینم گوشه اتاق نشستن بازی میکنن

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
بچگی از سیفون توالت میترسیدم😁😁😁😁اگه‌جایی سیفون داشت تو مهمونی عمراااا اگه‌دسشویی میرفتم اخ ک ماد ...

عزيزم  

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
كجايي هستي؟

طرف جنوبم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨