2777
2789

شوهرم خیلی علاقه داره تو روستامون یه زمین بخره خونه بسازه واسه وقتایی‌ک‌میریم الان یه زمین داریم داره میسازه اماقسمت باغامونه شوهرم دوست داره تومنطقه مسکونی روستامون خونه بسازه من میگم‌میخوای‌چکارکنی ماهفته ای یه شب یادوشب برای تفریح‌میخوایم بریم همون خونه باغی بهتره خونه ی توروستامیشه مثل خونه ی توشهر‌ب دردنمیخوره ولی ب‌حرفم‌گوش‌نمیده‌ میگه ماشینمونو میفروشم زمین‌میخرم طلاهای‌تو رومیفروشم‌یه ماشین مدل پایین‌میخرم من اصلا دوست ندارم ماشین‌مدل پایین بخره یاطلاهاموبفروشه چ‌جوری قانعش کنم؟درضمن مادرشوهرمم‌همش میگه زمین‌خوبه بخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه نمیشه عزیزم یامیگه‌مگه ماله توئه خودم خریدم واسه‌همچین روزایی یامیگه پس پیاده برو اینطرف اونطر ...

ای بابا چه زورگو یه جور رگ خوابشو پیدا کن راضی شه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دیگه موندم‌چکارکنم هرچی میگم‌فایده نداره میگه زمین خوبه مامانشم پشتشه

اگه حالا زمینتون ارزش داره شاید بعدها خیلی خوب شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیدونم خودش‌میگه ارزش داره میخواد زمینشو خودش بخره پدرشوهرمم بسازه شریک بشیم

ماشین مدل پاین پراید که منطورش نیست

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خخخخخ دقیقا منظورش پرایده 

🤣

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
🤣

پرایدم خوبه