2777
2789
عنوان

ویتاگنوس

890 بازدید | 13 پست

سلام

خانوما من امروز قطره ویتاگنوسو خریدم

بعد نوشته روزی 40 قطره

حالا از کی بخورم؟ چه روزایی؟؟ 

امروز روز اول پریودیم هست بخورم از امروز؟؟

تنبلی تخمدان دارم و نامنظمی قائدگی

برای بارداری میخوام بخورم

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰ روز خوردم روزی ۲۰ قطره ماهه اول باردار شدم 

عزیزم از روز اول عادت ماهانت خوردی؟؟یا بعد از اینک تموم شد؟؟ 

من امروز روز اولمه

نمیدونم کی بخورم

دقیق یادم نیس روزای پریودی هم میخوردم یانه هرکار میکنم یادم نمیافته 

اهان

ببخشید سوال زیاد میپرسما

ولی درحین اینک اینو مصرف میکرودین اقدام داشتین؟؟یا بعد از اینک دوره ی مصرفتون تموم شد؟؟

اهان ببخشید سوال زیاد میپرسما ولی درحین اینک اینو مصرف میکرودین اقدام داشتین؟؟یا بعد از اینک دوره ...

خواهش میکنم عزیز نه ۴۰ روز خوردم بعد اقدام رو شروع کردم همراه ویتاگنوس یه دارو گیاهی بود اسمش لوف رود اونم دم میکردم میخوروم 

سلام .من ی ماه استفاده کردم بعد پریود ک شدم خونریزی گرفتم روز سیزده ک رفتم سونو گفت رحمت نازک شده

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
سلام .من ی ماه استفاده کردم بعد پریود ک شدم خونریزی گرفتم روز سیزده ک رفتم سونو گفت رحمت نازک شده

سلام

عه من دو روزه میخورم.نمیدونم ترسیدم.چیکار کنیم پس

یه سری میگن خوبه ی سریم ضرر داشته واسشون..

برا بارداری میخوام من. اثر عکس نداشته باشه😔

سلام عه من دو روزه میخورم.نمیدونم ترسیدم.چیکار کنیم پس یه سری میگن خوبه ی سریم ضرر داشته واسشون.. ...

نمیدونم والا ب من ک نساخت

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

ببخشید بعد از خوردن ویتاگنوس لکه بینی نداشتی،من دوهفته از عادت ماهیانه میگذره اما لکه بینی قطع نشده،دکترم سونو و ازمایش کرد،پزوژسترون داد اما اثر نداره

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
نمیدونم والا ب من ک نساخت

ببخشید بعد از خوردن ویتاگنوس لکه بینی نداشتی،من دوهفته از عادت ماهیانه میگذره اما لکه بینی قطع نشده،دکترم سونو و ازمایش کرد،پزوژسترون داد اما اثر نداره

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
ببخشید بعد از خوردن ویتاگنوس لکه بینی نداشتی،من دوهفته از عادت ماهیانه میگذره اما لکه بینی قطع نشده، ...

ن عزیزم..فقط تو پریودم بشدت خونریزی گرفتم روز چهاردهم ک رفتم سونو گفت رحمت نازک شده..ماه بعد بدون هیچ دارویی باردارشدم