2777
2789
عنوان

💚ختم قرآن هدیه به امام رضا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 129 پست
عزیزم از دیشب تا شهادت امام رضا ثواب دوتا ختم قرآن رو‌بردیم خدا خیرت بده که بانی شدی حاجت روا شی ا ...

قربونت بشم خداروشکر که سعادتشو داشتیم😍🙏🙏🙏

خداروشکر که روزی شمام بود توی هردوتا ختم شرکت کنی😘🙏💖

خدا بهت ثواب بده و حاجت روات کنه. با دل مهربونت برای حاجت منم دعا کن زوده زود با کسی که میخوام اردواج کنم بلاخره🙏🙏😔🙏

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جز 15 رو بخونم یا شخص دیگه ای برداشته؟

یکی مونده بود جز ۱۵. به کاربر گندمگون گفتم اگه زحمت نیست پونزدهم بخونه. ریپلای بکنش ببین اگه نمیخواد بده بهت😘🙏🙏

یکی مونده بود جز ۱۵. به کاربر گندمگون گفتم اگه زحمت نیست پونزدهم بخونه. ریپلای بکنش ببین اگه نمیخواد ...

سلام عزیز دلم تورو خدا شانس رو میبینید 

اینقد گرفتار بودم نشد بیام نی نی سایت

باز قسمت نشد 💔

ولی بازم اگه تاپیک ختم زدید منو صدا بزنید 😘

سلام عزیز دلم تورو خدا شانس رو میبینید  اینقد گرفتار بودم نشد بیام نی نی سایت باز قسمت نشد 💔 ...

فدات شم عزیزم سلام. قسمتت نبود ایندفعه. انشالله که خیره🙏💖 انشالله دفعه های بعد

به روی چشم حتما صدات میزنم😘💖

مراسم روضه بودیم ،اره قسمت نبود 😔 فدات شم که بانی کار خیر شدی😘

خدا بهت ثواب بده عزیزم. التماس دعا دارم.🙏🙏🌸😘

قبول باشه عزیزم. الان میخواستم تازه تگتون کنم مرسی که همیشه به موقع میای کمکم😘😘💖💖🌸🙏🙏

عزیزدلمی🥰😘😘مرسی آبجی نازم که بانی خیرشدی تادورهم قرآن روختم کنیم تواین روزهای باعظمت.الهی خیرببینی ومعجزه واربه تمام خواستهات برسی بزودی زوووود.الهی آمین.🙏🌹😍

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
عزیزدلمی🥰😘😘مرسی آبجی نازم که بانی خیرشدی تادورهم قرآن روختم کنیم تواین روزهای باعظمت.الهی خیرببین ...

فدات شم😍😘😘 ممنونم از دعای قشنگت🙏🙏🌸 الهی که تو هم بهترینا قسمتت بشه به حق این روزا و شبهای عزیز🙏🌸 به هرچی که میخوای برسی🙏💖😘