2777
2789

😁

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
وضو بگیر با یاد خدا و پیغمبر ایشاالله بزنه کمرش قطع نخاع بشه|:

وااااااای ایشالا بخدا من ادم بدی نیستم ولی کاری کرده که باعث آبروی من شده نمیتونم هیچ جوره حلالش کنم اصلا نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااای ایشالا بخدا من ادم بدی نیستم ولی کاری کرده که باعث آبروی من شده نمیتونم هیچ جوره حلالش کنم ...

خدا قیامت و نمیندازه به اون دنیا ❤ دلت آروم بشه انشاالله

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

من پدر شوهرم بهم تهمت زد گقت تو میری از مغازه فلانی مواد مخدز میگیری و حرفشو همه جا پر کرد

بهش گفتم الهی همیشه نان سواره باشه تو پیاده

امسال 60 میلیون خرج گوجه کرد کاشت

فقط 8 میلیون تومن گوجه جمع کرد!!!!!!

ولی انسان هیچوقت تو ضرباتی که از زندگی میخوری یه درصدم فکز نمیکنه آه فلانی منو گرفت

منم همینجوریم شمام همینجور

و دیگر هیچ...

چرا پس.کسی که در حق آدما بدی کنه چطوری نفرین نبینه

زمین گرد هست هر کی بدی کنه چوبشو میخوره نیازی به آه و تفرین نیست

هر کی خوبی کنه و محبت اونم جواب خوب و خیری میگیره

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
چرا پس.کسی که در حق آدما بدی کنه چطوری نفرین نبینه

شما با فکر خودتون باشید که ادم و اتفاقات بد رو با افکار و احساسات منفیتون محدد وارد زندگیتون نکنید هرکسی کارماشو پس میده نفرین فقط برای خودتون اسیب میزنه ببخشید 

همین که دلت شکست و گریه کردی تو خلوت....و کلی غصه خوردی ...یعنی نفرینش کردی از نوع درجه یک...

فقط خداست که می تونه انتقام بگیره....ایمانت به خدا رو ببر بالا...فقط خدا............

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
یا ابلفضل😮با خلوص نیت کامل گفتی

رد خور نداره دوتا اشکم قاطیش کن لطفا باتشکر😑😁

من پدر شوهرم بهم تهمت زد گقت تو میری از مغازه فلانی مواد مخدز میگیری و حرفشو همه جا پر کرد بهش گفتم ...

اصلا گیریم حرفشم درست باشه حق دلست آبروتو ببره؟بردن آبرو کسی به همین سادگیاس؟خدا میبخشه؟

وای تو چ عصبی هستی تو تاپیک خای دیگ دیدمت چجوری جواب میدی

من؟!

از من مظلوم تر پیدا نکردی؟!😒😁