2777
2789
عنوان

ویار ها و شوهر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 21 پست
ممنون که تنها کسی هستی که باهم حرف میزنی میدونی ازاین ناراحتیم نمیتونم به هیچکس بگم ازطرفی خواهر هم ...

خواهش میکنم، اینجاییم که باهم حرف بزنیم 🌹🌹

درسته، درک میکنم.

منم گاهی شوهرم در ارتباط با مادرش همینطور میشه.

حالا شرایطشم خاصه. همین که میگین پول نداره و همش خرج شده ، هم پدرش که باید بهش برسه.

اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم...فکر میکنم دیگه دوستش ندارم جدیدا حتی میبوستم بدم میاد

به خودت تلقین نکن یه شب که بچه خوابه بگو میخوام باهات حرف بزنم هرچی که هست قشنگ بهش بگو منطقی اگرم خواست داد وبیداد کنه بگو بچه خوابه 

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم، اینجاییم که باهم حرف بزنیم 🌹🌹 درسته، درک میکنم. منم گاهی شوهرم در ارتباط با مادرش ه ...

دیشب فهمیدم 10میلیون دست باباش داده..خب اخه چرا

باباش نه تو عروسی بهمون کمک کرد نه خرید وسایل و نه هبچی از وقتیم که ازدواج کردیم دائم ازطرف مابه اون بوده اگر مادرداشت دلم نمیسوخت نامادری داره و اونم مار قاشیه س...

خونوادش یذره احترام بمن نمیزارن و درک نمیکنن که این اول زندگی و دوتا بچه...

بعد به همه هم پول میده به برادرش 1ت من داده میگه برمیگردونه درصورتی که3تومن قبلیو بعد5سال هنوز نداده

بهش میگم یذره بفکر زندگیمون باش میگه داداااااشمه باباااامه...ینی چی اخه مگه صلیب سرخی ما خودمون مستاجریم

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  
به خودت تلقین نکن یه شب که بچه خوابه بگو میخوام باهات حرف بزنم هرچی که هست قشنگ بهش بگو منطقی اگرم خ ...

باورت میشه یجوری ازاونجا میاد که تو هال خوابش میبره؟میخاستم سرنهار باهش حرف بزنم فهمید خودشو زد به سردرد

دیشب فهمیدم 10میلیون دست باباش داده..خب اخه چرا باباش نه تو عروسی بهمون کمک کرد نه خرید وسایل و نه ...

شوهر منم خیلی پول میده، با این تفاوت که مطمئنه دیگه پس نمیدن.

مثلا همین چند وقت پیش داداشش ازش پول خواست، شوهر منم بهش داد، یک هفته بعدش داداشش با زن و بچه رفتن مسافرت.

البته من توی پول دادنش دخالت نمیکنم، بهرحال پول خودشه و خودش براش زحمت میکشه.

یکم صبر و تحمل لازمه توی زندگی. 

سعی کن باهاش حرف بزنی هر طور شده، نزاری این حرفا تو دلت بمونه.

دیشب فهمیدم 10میلیون دست باباش داده..خب اخه چرا باباش نه تو عروسی بهمون کمک کرد نه خرید وسایل و نه ...

واقعا بهت حق میدم توی این اوضاع نابسامان اقتصادی پولشو حراج خانوادش کرده 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
واقعا بهت حق میدم توی این اوضاع نابسامان اقتصادی پولشو حراج خانوادش کرده 

امشب دعوامون شد گف طلاقت میدم برو زنگ بزن بابات بیاد..بعدم پاشد منو بزنه ولی نزد بجاش تا میتونست حرفای بد زد

خسته شدم از همه چیز