2777
2789
عنوان

ویار ها و شوهر ها

261 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من تقریبا 3ماهه باردارم و یه پسر 1ساله هم دارم.

پدرشوهرم 22روزه که دستش شکسته و خب بااخلاقی که داره دوراز جون انگار تیر خورده.

چند وقت پیش هوس یچیزی کردم که شوهرم نخریدو بعد 1هفته پدرش که گف انگار سنگ داغ بندارن پرید رفت گرفت..حالا پریشب باز هوس یچیزی کردم و گفتم ولی اصلا انگار یادشم نمیمونه حرفای من..توی این22رو دائم اونجا بوده و منو بااین بچه کوچیک و دردام تنها گذاشته..میخام بهش بگم اما نه با قهر و دعوا چیکار کنم؟

اینم بگم که 4تا برارن یکیشون دوره ولی ازبین 3تای دیگشون شوهر من انگار صلیب سرخه همش خودشو میندازه وسط و همین همه رو پررو کرده 5تا هم خواهر داره که انقد رو دارن که اونشب خواهرش گف چرا دیر اومدی میخاستم ماشینمو بدم ببری کارواش!!!

دیگه خسته شدم...توخونم ارامش براش فراهم میکنم اما دیگه خودم مثل قبل دوستش ندارم 

حتی تو رابطه خصوصیمونم تاثیر گذاشته و من اصلا لذت نمیبرم از بودنش و همه چیز...

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین باهاش تو فرصت مناسب حرف بزنو بگو که ازش ناراحتی

انقد ناراحتم ولی نمیخام دعوا بشه..نمیدونم چیشو بگم کجاشو بگم

ازطرفی میترسم من بد بشم.این وسط

راهی به ذهنم نمیرسه برای اینکه بشه بدون دعوا متوجهش کرد.

اول با آرامش و مهربونی شروع کن باهاش حرف زدن، مطمئنن اون کفری میشه ، دیگه باقیش با دعوا و گریس.

نتیجشم ک معلوم نیس، بستگی به شوهرت داره.

دیگه باید از رگ خوابش استفاده کنی.

راهی به ذهنم نمیرسه برای اینکه بشه بدون دعوا متوجهش کرد. اول با آرامش و مهربونی شروع کن باهاش حرف ز ...

الان میدونی چه حالی دارم؟

من بچه نمیخاستم میدونم که گولم زده تا از درسم بمونم..خیلی ازش بدم اومده و ناراحتم.حتی به کوچکترین درخواستامم بخاطر خونوادش جواب نمیده و پشت گوشش میندازه تا یچیزم میگم میگه یادم رفت..حتی چند شبم تنهام گذاشته وهمونجا خوابیده

الان میدونی چه حالی دارم؟ من بچه نمیخاستم میدونم که گولم زده تا از درسم بمونم..خیلی ازش بدم اومده و ...

دلیلی داره که شما نمیری اونجا؟ شاید لج کرده ، همراهیش کنی خوب نمیشه؟

چی بگم عزیزم😞 

دلیلی داره که شما نمیری اونجا؟ شاید لج کرده ، همراهیش کنی خوب نمیشه؟ چی بگم عزیزم😞 

اتفاقا میرم و خیلی هم هواپدرشوهرم که عمومه رو دارم اما شوهرم شورشو دراورده مثلا دیشب داداش بزرگترش میگه فردا برو فلان چیزو بخر..بااینکه پول نداره نمیگه این یکیو تو تهیه کن

الان 1قرونم نداره همه رو خرج خونوادش کرده و 3ماهه برا من میگم یه کیف نخریده

عزیزم. خودتو ناراحت نکن، باهاش حرف بزن و ناراحتیت رو نشون بده. 

دلم میخاد ترکش کنم...اخه یکم نباید خودش فهم داشته باشه

الانم باباشو برده ارایشگاه ینی تااونا میگن میکنه منکه بگم بادهواس درصورتی که تو سختیاش فقط من موندم و دیده که هیچکس براش کاری نکرده

دلم میخاد ترکش کنم...اخه یکم نباید خودش فهم داشته باشه الانم باباشو برده ارایشگاه ینی تااونا میگن م ...

خب اینکه به پدرش اهمیت میده خیلی خوبه، ولی اینکه به شما بی توجهی میکنه خیلی ناراحت کنندس.

خب اینکه به پدرش اهمیت میده خیلی خوبه، ولی اینکه به شما بی توجهی میکنه خیلی ناراحت کنندس.

ممنون که تنها کسی هستی که باهم حرف میزنی

میدونی ازاین ناراحتیم نمیتونم به هیچکس بگم ازطرفی خواهر هم ندارم

خیلی غم تو دلمه...من زن خیلی قانعی هستم ولی توقع دارم حداقل ویارمو جواب بده وقتی میبینه درد دارم تنهام نزاره.

فقط میگه مجبورم ولی دوست دارم اخه این دوست داشتنه