2777
2789

سلام دوستان..من امروز بعد از بیست روز تاخیر رفتم آزمایش دادم و دادم دکتر عمومی برام نوشت و زد بتا hcgمنتها آزمایشگاه گفت میخای اول فقط آز مثبت و منفیو بده اگ مثبت بود بتا بده..بنظرتون مطمئن هست جواب آزمایشه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای انجام دادم نمیدونستم ک باید حتما بتارو نشون بده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
یه جایی برو بتا بزنه

یعنی قابل اعتماد نیست؟با بتا مشخص میشه؟پذیرش بهم گفت اول بدون بتا بده اگ مثبت بود با بتا آز بده

نه اصلا چون اگ مشکوک بود نشون نمیده ریسکش نکن

یعنی بعد بیست روز بازم میخاد بتا بدم

یعنی قابل اعتماد نیست؟با بتا مشخص میشه؟پذیرش بهم گفت اول بدون بتا بده اگ مثبت بود با بتا آز بده

خوب چه کاریه از اول بتا بده 

بدونی چی به چیه 

دوبار خون لدی که چی بشه عزیز

یعنی بعد بیست روز بازم میخاد بتا بدم

بی بی چک ت مثبت شده دقیق دو رنگ بشه نمیخواد..ولی گاهی لقاح اخر سیکل بوده الان ممکنه نشون نده فقط مشکوک بزنه ...ولی در کل عدد بتا برا رشد جنین نسبت به سنش خدایی نکرده رشد خارج رحمی و خیلی چیزا دیگه استفاده میشه

الهم صل علی محمد و ال محمد
خوب چه کاریه از اول بتا بده  بدونی چی به چیه  دوبار خون لدی که چی بشه عزیز

میخاستم بتا بدم منتها اون خانمه گف اول میخای ببین مثبته یا منفی بعد بتا بده..یعنی بازم جوابش مطمئن نیست گفته ساعت3بیا بگیر

بی بی چک ت مثبت شده دقیق دو رنگ بشه نمیخواد..ولی گاهی لقاح اخر سیکل بوده الان ممکنه نشون نده فقط مشک ...

خب توی این تست بدون بتا مگ گزینه مشکوک هم داره یا فقط مثبت و منفیه؟

میخاستم بتا بدم منتها اون خانمه گف اول میخای ببین مثبته یا منفی بعد بتا بده..یعنی بازم جوابش مطمئن ن ...

اهان پس دادی 

خوب جوابش که چرا ولی از اول یه چیزی رو کامل بده

ممکنه مشکوک باشه لب مرز باشه اونوخت بزنه منفی متوجه نمیشی

خوب چه کاریه از اول بتا بده  بدونی چی به چیه  دوبار خون لدی که چی بشه عزیز

نمیدونم والا از دست شوهرم و اون خانمه..برا هم جوابش ک دور آماده میشد هم برا اختلاف 30تومنی گفتم فقط مثبت و منفی

اهان پس دادی  خوب جوابش که چرا ولی از اول یه چیزی رو کامل بده ممکنه مشکوک باشه لب مرز باشه او ...

منم سوالم همینه میگم اگ مشکوک باشه باز میزنه منفی؟یعنی بهم نمیگن مشکوک بوده تکرارکن یا بتا بده؟

نمیدونم والا از دست شوهرم و اون خانمه..برا هم جوابش ک دور آماده میشد هم برا اختلاف 30تومنی گفتم فقط ...

اینقدر که بخوای دوباره بری و بیای و دوباره خون بدی و فلان و بهمان بیشتر هم میشه  وقتت هم تلف میشه

اشکال نداره ان شالله تو ازمایش ها حواست رو جمع کن 

بگو همه چی انجام بده