2777
2789
عنوان

كيا از بخيه و شكم بعد از سزارين راضي بودن؟ تهرانيا مخصوصا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 41 پست
از نظر اضافه وزن آره حق با شماست ولي منم از لحاظ شكم بعد زايمان منظورم بود عزيزم .  چون استارت ...

داره 😃 خالمم پيش همين دكتري كه ميگن زايمان كرد شكمش خيلي خوب جمع شد هر چند سالها بعد شكم اورد 🤣

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
جدي ميگي؟ شكمت راحت جمع شد پس؟  بخيت چطور بود؟

باور کن بخیه هام هم جذبی نبود باید بعد یهفته میکشیدم 

شنیدم ک اگه قبل سز فرم مربوطه رو پر کنی بخشی از پوست شکم رو ک بعدا دچار افتادگی میشه بر میدارند یعنی همون زیبایی البته نه مثل ابدومینوتراپی خیلی کمتر از اون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن بخیه هام هم جذبی نبود باید بعد یهفته میکشیدم  شنیدم ک اگه قبل سز فرم مربوطه رو پر کنی ...

دكترت اينكارو انجام داد؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
جدي مگي؟ خواهرم ماه بعد از زايمانش يه مهموني گرفت انچار نه انگار حامله بوده  خيلي خوب بود خداي ...

اسم دکترش چی بوده خواهر ت؟؟

من بعد چند ساعت ک از سری درومدم اروم اروم تو سالن بیمارستان خودم راه میرفتم همه شوک شده بودن اونجا

اسم دکترش چی بوده خواهر ت؟؟ من بعد چند ساعت ک از سری درومدم اروم اروم تو سالن بیمارستان خودم راه می ...

اخه ميگن تا ١٢ ساعت تكون نخوريد سر درد مياره بعدا

اسم دكترش وحيده حسيني بود 

دكترت اينكارو انجام داد؟

من شش سال پیش سز دومم رو انجام دادم واز اونجایی ک ورزشکار حرفه ای بودم نیازی ندیدم 

ولی شنیدم ک انجام میدن البته نمیدونم دکتر منم انجام میده یا نه ولی شما ک دنبال زیبایی شکم بعد سز هستی ب این مورد هم فکر کن

من شش سال پیش سز دومم رو انجام دادم واز اونجایی ک ورزشکار حرفه ای بودم نیازی ندیدم  ولی شنیدم ...

اره ممنون كه گفتي

منم ورزش ميكردم حرفه اي نيستم ولي

اين مورد خيلي برام مهمه

خيليا رو ديدم بعد از سز شكمشون باهاشون مونده 

يا خداقل يكي دو سال طول كشيده تا كامل بره

دكتري باشه بتونه كمك كنه واقعا خيلي خوبه

اره ممنون كه گفتي منم ورزش ميكردم حرفه اي نيستم ولي اين مورد خيلي برام مهمه خيليا رو ديدم بعد از ...

ان شاءالله موفق باشی اگرم هزینه داشت اصلا ب شوهرت رحم نکن 

یادت باشه هر چی بیشتر خرج کنی عزیز تری 

مگه بقيه پيشش ميرن شكم دارن؟ شايد خوب راهنمايي ميكنه؟

دکتر خوبیه و علمش بروز هستش ولی جمع شدن شکم به ژنتیک خیلی ربط داره و به کارایی که رحم رو زود جمع کنه به بستن گن و شروع کردن ورزش از زمانی که دکتر بگه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اخه ميگن تا ١٢ ساعت تكون نخوريد سر درد مياره بعدا اسم دكترش وحيده حسيني بود 

اره ب منم میگفتن بلند نشو ولی من به حرف کسی گوش نمیکردم بدم میمومد ک بی حرکت یه جا بشینم

حتی فردای زایمانم ک اومدن ببرنم خونه نرفتم بخوابم تو اتاق اومدم سینی چایی گرفتم دستم بردم از مادر شوهرم پذیرایی کردم😁

ان شاءالله موفق باشی اگرم هزینه داشت اصلا ب شوهرت رحم نکن  یادت باشه هر چی بیشتر خرج کنی عزیز ...

😂😂😂 نه باهم اونطوري نيستم

بحث اولم ولي اينه كه دكتره شكممو جمع كنه😬

اره ب منم میگفتن بلند نشو ولی من به حرف کسی گوش نمیکردم بدم میمومد ک بی حرکت یه جا بشینم حتی فردای ...

چطوري تونستي؟؟؟ 😟