2777
2789
عنوان

كيا از بخيه و شكم بعد از سزارين راضي بودن؟ تهرانيا مخصوصا😬

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 41 پست
بعدش همونجا لیزر کردن براش نه جاش موند نه دردکشید

ليزر چرا مگه بعد خود عمل جاش مونده بود؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
هيكل مادر مگه به دكتر و بيمارستان ربط داره؟ 🤔

به بينارستان نه ولي به دكتر بعله داره عززيزم

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اگه چیزه دیگه ای هم هست بگو تعاروف نکن😕

همه همينو ميگن😂😂

جدي؟ شكم زود جمع ميشه بعد سز باهاشون؟

جمع شدن شکم بیشتر به مراقبت بعد از زایمان و ژنتیک و ...ربط داره.دوستم پیش این دکتر نادری سه بار سز شده و شکمش چسبیده به کمرش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
رفت پیش فرزانه نیک نفس اره جمع شده البته بعدش گن و شکم بند و اینا بست 

اره ارنو كه بايد ببنده 

دكترش خبر داري راهنماييش ميكرد يا نه كه چيا بخوره و كي كن ببنده و اينا؟

اره ولي بازم ربطي به جمع شدن شكم بعد زايمان نداره

نه به شکم بعد زایمان ربطی ندارد.من از نظر اضافه کردن وزن طی بارداری گفتم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خب برو همونجا که ابجیت رفت دیگه

بيمارستانش بده 

ايرانمهر فقط دايمان ميكنه 

خيلي بد ميگن از ايرانمهر

فرادی سزارینم یکی من رو دیده بود گفت آپاندیس عمل کردی منم چیزی نگفتم دکترم خانم دکتر افسانه لالویی ...

جدي ميگي؟ شكمت راحت جمع شد پس؟ 

بخيت چطور بود؟

اره ارنو كه بايد ببنده  دكترش خبر داري راهنماييش ميكرد يا نه كه چيا بخوره و كي كن ببنده و اينا ...

چیا بخوره رو میرفت پیش یه دکتر تغذیه ونک بود اون خیلی حساس بود رو وزن اینا بااین که باردار بود خالم گفته بود چقدر چی بخوره کلا برنامه غذایی داشت 

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
اره ولي بازم ربطي به جمع شدن شكم بعد زايمان نداره

براي بعد رژيم ميدن و ميگن از كي گن ببندي

حتي بعضي توي سرمت دارو ميريزين بدنت شلي بعد از زايمانشم جمع كنه

جمع شدن شکم بیشتر به مراقبت بعد از زایمان و ژنتیک و ...ربط داره.دوستم پیش این دکتر نادری سه بار سز ش ...

مگه بقيه پيشش ميرن شكم دارن؟ شايد خوب راهنمايي ميكنه؟

منو روز اول هر کی میدید میگفت انگار ن انگارزاییدی

الانم هر کی هیکلمو میبینه باورش نمیشه زاییدم بدون حتی یه ترک صافه صاف ولی الان بعد ۱ سال هنوز خط بخیه م مشخصه فکر کنم بعد چند سال محو میشه

البته اینا ب ژن و هیکل خود طرف هم بستگی داره

اما من رفتم دکتر خوانساری بیمارستان مردم یعنی هر چی از خوبیش بگم کم گفتم

نه به شکم بعد زایمان ربطی ندارد.من از نظر اضافه کردن وزن طی بارداری گفتم

از نظر اضافه وزن آره حق با شماست ولي منم از لحاظ شكم بعد زايمان منظورم بود عزيزم . 

چون استارتر اصرار داره كه ربط داره 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
منو روز اول هر کی میدید میگفت انگار ن انگارزاییدی الانم هر کی هیکلمو میبینه باورش نمیشه زاییدم بدون ...

جدي مگي؟ خواهرم ماه بعد از زايمانش يه مهموني گرفت انچار نه انگار حامله بوده 

خيلي خوب بود خدايي 

دكتر مهربوني هم هست فقط بيمارستانش فقط ايرانمهره شنيده الكي بچه رو نگه ميدارن و كلا خيلي پولكي ان