2777
2789
عنوان

یه حرکت بیجا و بیخود 😣

157 بازدید | 13 پست

شده تا حالا از یه نفر خیلی خوشتون میومده یه حرکتی ازش ببینین یهو نظرتون ١٨٠درجه نسبت بهش عوض بشه ،

من خیلی اینجوری میشم 😣😔

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

خیلی شده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاااااا دلت بخوااااااد

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

تا دلت بخواد حتی بر عکس ازش بدم بیاد ولی یکاری کنه دوسش داشته باشم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

شاید باورتون نشه من تو نوجوونی از یکی خوشم میومد حتی اگ ازخندشم خوشم نمیومد دلمو میزد چه برسه به رفتار طرف😂مثلا طرف اگه دهن گشاد میخندید برام تموم شده بود😂😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

من از یکی فضولی ببینم یا مسخره کردن دیگران،بی ادبی و توهین به دیگران،چرت و پرت گفتن و قضاوت کردن دیگران،اینارو ازش ببینم متنفر میشم😫😫

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

اره دوران دانشگاه ی پسره بود بهم ابراز علاقه کرد منم خوشم اومده بود خواستم بهش جواب اوکی بدم یهو فهمیدم از اینا بوده که صدتا دوست دختر داشته.. بدون اینکه چیزی بگم بهش شمارم و عوض کردم و دیگه حاضر نشدم باهاش هیچ‌حرفی بزنم. بعد یکسال به هر بدبختی بود شمارم و گیر اورد زنگ زد بهم .منم باز بلاکش کردم🙂