2777
2789
عنوان

سزارین

270 بازدید | 39 پست

دوستان درباره سزارین چی میدونید مثلا اگه برام طبیعی بگن زایمانم چیکار کنم که سزارین بشم

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر میزی بده تا سز بشی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اولا خودت میتونی انتخاب کنی سزارین یا طبیعیمن همه خواهرام خودشون انتخاب کردن

دوما باید پیش دکتر خوب بری

مطب دکتر دوران بارداری

سوما بیمارستان خصوصی باید بری

اگر دفترچه بیمه داشته باشی

پولی ک خرج کردی بهت میدن

یا یه مبلغشو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا؟؟طبيعي انقد بده؟؟

طبیعی انقدر خوبه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا؟؟طبيعي انقد بده؟؟

چیزایی ک من تو پیجش دیدم

چیزایی ک از اطرافیانم شنیدم

مامانم میخاس منو طبیعی ب دنیا بیاره نشد من از همون جا رو سز پافشاری میکردم😂😂

البته بدن با بدن فرق داره هااا

اما من ب شخصه حاضر نیستم طبیعی زایمان کنم

من از اینکه شب و نصف‌شب دردم بگیره یا اینکه درد طبیعی بکشم ولی نتونم اخر سزارین‌شم

یا اینکه بعدش بدن‌آدم خراب میشه و همیشه همسرا شاکی‌ن

و اینکه هی بخوان معاینه کنن و خیییییلی چیزای دیگه سزارینو ترجیح دادم 

الان ب همهههه میگن طبیعی، باید پول بدی بیمارستان خصوصی بری

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

من لگنم تنگ بود بچمم بزرگ بود سزارین کردن

حالا چه طبیعی چه سزارین زایمان زایمانه جفتشم سخته مراقبت سزارین کمی بیشتره

بعد از عمل چند ساعت سرت رو رو بالش نمیذاریو چند ساعت جز کمپوت و مایعات چیزی نمیخوری تا یک هفته الی ده روز درد داری و راه رفتن سخته حتی موقعی که سرفه میکنی یا میخندی حس میکنی شکمت از داخل داره پاره میشه 

ولی خب بعد ده روز دیگه بهتر میشی کم کم من که راضیم از سزارین

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
من تجربه ندارم پرسيدم ك بدونم

کلی سختی داره..شیرینی خودشم داره

سزارین دکترت خوب باشه هیچ سختی نداره😆

من از اینکه شب و نصف‌شب دردم بگیره یا اینکه درد طبیعی بکشم ولی نتونم اخر سزارین‌شم یا اینکه بعدش بد ...

ن عزیز من بیمارستان خصوصی ام بیمارستان سز قبول نمیکنه فقط طبیعی. ماما همراه بگیر ک تند تند نخوان معاینت کن

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……