2777
2789
عنوان

بیاد بگید چطور ب شوهرم بگم 😢😢😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 59 پست

منم دوبار گوشیم افتاده ی بارشم تو دسشویی بین راهی😂بابامو صدا کردم دراورد جالبیش اینه این بلا سر ی گوشیم اومد هردفعم کار میکرد هنوزم دارمش😂😂😂

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
اگر تو دستشویی افتاده (نه چاه توالت) زیرش رو باز کنه میتوته در بیاره. معمولا چون طلا سنگینه تو زانوی ...

واقعا    شب  بیاد  بهش میگم  شاید امیدی  باشه

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداسرت بیخیال گلی منم ی لنگه گوشوارم افتاد حموم ک بودم خو دیگه کاریش نمیشه کرد😂😂

😔   اخه   مثلا  رو این  دو تکه  طلام  حساب باز کرده  بودم   بخاطر  دادگاهیش   ک  ب ناحق  محکوم  شد  باید  پول بدیم  ب طرف  

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
منم دوبار گوشیم افتاده ی بارشم تو دسشویی بین راهی😂بابامو صدا کردم دراورد جالبیش اینه این بلا سر ی گ ...

خدایی گوشی دیگه براچی میبرید توالت من بودم بابام دیگه نمیزاشت گوشی دست بگیرم

واقعا    شب  بیاد  بهش میگم  شاید امیدی  باشه

خودت هم میتونی باز کنی دختر. زانوییشو باز کنی همونجا میمونه معمولا. مگر اینکه آب خیلی شدید ریخته باشی و وزنش خیلی سبک بوده باشه.

😔   اخه   مثلا  رو این  دو تکه  طلام  حساب باز کرده  بودم  ...

خدابزرگه گلی جون غصه نخور😘

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
منم دوبار گوشیم افتاده ی بارشم تو دسشویی بین راهی😂بابامو صدا کردم دراورد جالبیش اینه این بلا سر ی گ ...

گوشی که تو دستشویی بین راهی افتاده رو باز استفاده کردی🤮🤮🤮

حالا طلا باشه ی چیزی ادم میشورش ولی گوشی رو که نمیشه شست

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
رف  تو  دسشویی  دیگه  فکر نکنم 😢😔😔😔😔

دستشویی ها لولش معمولا یه زانویی میخوره همینجور صاف نیست که بره تا ته

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار