2777
2789
عنوان

بیاد بگید چطور ب شوهرم بگم 😢😢😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 59 پست
خدایی گوشی دیگه براچی میبرید توالت من بودم بابام دیگه نمیزاشت گوشی دست بگیرم

تو جیب شلوارم میزاشتم قبلا میوفتاد😂😂الان میگیرم دستم میبرم

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی که تو دستشویی بین راهی افتاده رو باز استفاده کردی🤮🤮🤮 حالا طلا باشه ی چیزی ادم میشورش ولی گو ...

اتفاقا همین از دستشویی دراورد با مایع شست ی عالمه بعد انداخت ت پلاستیک داد دوستش دوستشم ی دور شست بعد با دستگاه خشک کرد و اوکی کرد داد بهم😂

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
مرسی   دعا  کنین  توروخدا   همش  بدبیاری   داریم  نمیدونم  چ ...

چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊

۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰میلیون دادیم نقد طرف رضایت داد ولی خواز۵سال زندانی ک حقه دولت گفتن باس۲سال بکشه ۲سالش رو وکیل ب ۶ماه رسونده دعا کنین همون ۶ماه هم هیچی بشه براش

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
چشم گلی محتاجیم ب دعا منم شوهرم ی دعوایی کرده بود کتک کاری👊 ۵۰میلیون براش دیه بریدن ۵سال زندانی ۲۰ ...

ایشالله  چشم  ....شوهرم  دست  یه  صاحب شرکت  سفته  داده   اونم  سفید  😢  بایت  حسن  انجام  کار   حالا   حقوقش  کمه  ازونجا  دراومد  صاحب شرکت   چند بار  گف برگرد سرکار و نرف    سفته   دستکاری کرده    و نوشته  بابت  بدهی و....  اجرا گذاشته   و  قاضی  هم  ک سگ  تشریف  داشت  نذلشت  شوهرم  یه  کلمه  حرف  برنه    حالا  ب اجرا  گذاشتن  باید  ۲۰ میلیون  بدیممممم  یه میلیونم  نداریم   چ برسه  ب اینهمه  پول  اونم    ب ناحق  😭

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
ایشالله  چشم  ....شوهرم  دست  یه  صاحب شرکت  سفته  داده   او ...

الهی...ان شاال‍ا‍ه ک بزودی مشکلش حل بشه دعامیکنم حتمن گلم😙

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
عزیزم چکار کردی  به شوهرت گفتی؟

اره   دیشب گفتم   اولش یکم  عصبانی  شد ولی میگم  دادگاه  لعنتی  اعصابش بدتر خورد کرده   و  گف  ول کن  غصه  بزرگ تر  داریم  و   دیگه  ن چیزی پرسید ن حرفی زد

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔