2777
2789
بچه ها من صبح خوردم زمین با سمت راستم رو زانوم اومدم رو زمین ولى شکمم ضربه نخورد.بعدشم پسرم تکون خورد. امروزم که دکترم نیست.برم بیمارستان؟؟
بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم اگه میتونی برو ضرری نداره. ولی انشالله که چیزی نشده نگران نباش
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
سلام عزیزم نکران نباش من خالم خورده بود زمین تازه به شکمش هم ضربه خورده بود درواقع افتاده بوده روى شکمش خداروشکر هیجیش نشده بوده
هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
نارنیا عزیزم مراقب خودت باش، اما اگه لکه بینی نداری جای نگرانی نیست، امروز رو فقط استراحت کن و حرکات بچه رو چک کن، هیچ کار دیگه ای هم نکن ان شاا... که مشکلی نیست، حواست به ترشحاتت هم باشه که آبکی نباشه به خاطر کیسه آبت میگم.
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
هیچی نمیشه بابا نگران نباش اگه به شکمم بود چیزی نمیشد فقط ماساژ تایلندی دیده نی نی خخخخ
خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست… ﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻋﺰّﺕ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻓﺨﺮم ﺑﺲ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻰ ﺗﻮ ﺁﻧﭽﻨﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭم ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺁﻧﺴﺎﻥ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺑﮕﺮﺩﺍﻥ ...