2777
2789

مشکلت چیه  اگه ناباروری  برو فوق تخصص وگرنه برو ملکی تو ستارخان

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلي تخمدان دارم 

میخای باردار بشی  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اگه اره یه سه ماه برو تحت نطر یه دکتر...  اگه جواب نگرفتی  برو دکتر میترا فروتن فوق تخصص ..شلید اونم بهت دارو داد ..ولی اگه گفت ای وی اف یا ای یو ای   واسه بارداری  برو عارفی اونجا  انجام بده 

اگه اره یه سه ماه برو تحت نطر یه دکتر...  اگه جواب نگرفتی  برو دکتر میترا فروتن فوق تخصص . ...

اره عزيزم ني ني ميخوام چون سنم ديگه بالاس ٣٠سالم شده ميترسم دير بشه  ممنونم خانومي 

اره عزيزم ني ني ميخوام چون سنم ديگه بالاس ٣٠سالم شده ميترسم دير بشه  ممنونم خانومي

منم ۳۲  ..ده سال درگیرم ... پس برو میترا فروتن   تو مهراباد جنوبیه...   اگه با قرص نشدی ..برو ای یوای ..فقط قبلش حتما شوهرتو بفرست  ابن سینا یا مرکز ناباروری ازمایش بده من دوسال  وقتم  اونجوری تلف شد .شاید اونم ضعیف باشه