2777
2789
عنوان

جدول چینی و تعیین جنسیت کنجدامون....

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 143 پست
میدونین چرا حس میکنم دختره؟؟؟اخه چون ضربان قلبش صداش نرمال بود زیاد تند نبود واسه پسر خیلی تنده واسه ...

تست سوزن برا منم درست گفت ولی جدول چینی گفت پسره اما ماله من دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین چرا حس میکنم دختره؟؟؟اخه چون ضربان قلبش صداش نرمال بود زیاد تند نبود واسه پسر خیلی تنده واسه ...

خیلیا بهم گفتن سوزن سیاه شده و بچشون پسر بوده!! من از بس مثال های نقض خوندم درسته خیلی دوست دارم دخمل باشه نی نیم ولی بخودم همش دلداری میدم تا وقتی گفتن پسره زیاد ناراحت نشم!!

خدایا هزار مرتبه شکرت   
ایشالله خانمی دعا کن برام

انشاءالله ک سالمه و دختر توام منو دعاکن اگ تو ذوقم بخوره میترسم دوستش نداشته باشم یا خدای ناکرده چیزی بگم خدا قهرش بگیره چون همش تو ذهنم پسره....بخدا دخترهم دوستدارما عاشقشم اما فقط بچه اولم واین ک هدیه اماموحسینه میخام پسر شه دیگه بعدش اصلا خدا بهم پنج تا دختر بده بخدا عاشق دخترم اما این ی مورد فرق داره

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
فقط تنها چیزی که سر دوتا پسرم مشترک بود حالت تهوع هایی بود که عصر و شب داشتم و شدید بود!!

منم سر بارداریه دخترام تهوع صبحگاهی داشتم،ولی سر این عصر و شب ،روزا حالم خوبه نمیدونم جنسیتش چیه

انشاءالله ک سالمه و دختر توام منو دعاکن اگ تو ذوقم بخوره میترسم دوستش نداشته باشم یا خدای ناکرده چیز ...

خانمی ایشالله که پسملی سالم تو دلت داری!!ولی مطمین باش عشق بچه وقتی دنیا بیاد نمیزاره بخاطر جنسیتش بهش حسی نداشته باشی!!

خدایا هزار مرتبه شکرت