2777
2789

سلام دوستان..من باردارم.والآن ۸ ماهمه..جاریم که باردار بود مادر شوهرم یه سری وسیله برای بچش خریده بود..پدر شوهرمم چند بار رفت کربلا و عروسک واینا واسش آورد..اما برای بچه من هیچی نخریدن..به نظرتون به مادر شوهرم بگم این موضوع رو یا نه..نمیدونم والا رومم نمیشه ولی خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به هیچ عنوان مگه بچس خب عقل داره که باید بخره اصلا نگو خودت بخر بدون منت حالا چهارتا وسیله اون میخواد واسه بچه تو چیکار کنه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

اصلا نگو. درک میکنم سخته برات. اما نگو. من فقط سر اینکه مادرشوهرم برای زایمان جاریم رفت  و موند خونش و کمک حالش بود گله کردم برا من نیومدی کاری کردن که یچی بدهکار شدم. الان میگم کاش فقط فاصله مگیرفتم ازشون و هیچی نمیگفتم.برچسب حسود بهم زدن که این چشم نداره ببینه من با بچه هام خوبم و خیلی حرفای دیگه که اصلا اینطور نبود اون علنی تبعیض قایل میشه و از این کارش لذت میبره. از آزار دادن لذت میبره.

............