2777
2789

میخوام از شوهرم جدا شم دوتا بچه ی کوچیک دارم 

نه کار درست حسابی دارم نه بیمه نه از خودم خونه دارم نه حقوق کافی دارم نه پشتوانه ی مالی دارم اینا بحث مالیش بودن 

بحث دیگه ی ماجرا اینه که هیچکس نیست تو نگهداری بچه ها بهم کمک کنه پدر مادرم جدا شدن و هر کسی زندگی خودشو داره من با یه برادر زندگی میکنم که اونم دانشجوئه و کار هم میکنه 

با ماهی ۵۰۰ تومن نفقه نمیتونم بچه هامو نگهدارم یکی ۳ سالشه یکی ۱ سالشه از اون طرفم پیش باباشون واقعا شرایط مالیشون عالیه هیچ کم و کسری ای ندارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن بچه هاتو برنداری 

چرا طلاق گیری؟

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

مادربزرگ و عمه شون ازشون نگهداری میکنه پسرم مهد میره 

ولی هیچکس مادر آدم نمیشه جیگرم کبابه برای بچه هام دلم براشون یک ذره شده دارم میمیرم شوهرم منو نمیخواد و فقط میگه جدا شیم

بشین زندگیت کن ینی چی با دوتا بچه طلاق فقط بچه آوردی ک بگی منم بلدم بچه بیارم؟؟فقط بچه بدبخت باید زجر بکشه

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

طلاق نگیر آخه چی میشه ازدواج کنی محرم شی بعد بچه دار شی ؟؟ بعدش بگی قولهای کات کنی هاها ☺☺☺

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
بشین زندگیت کن ینی چی با دوتا بچه طلاق فقط بچه آوردی ک بگی منم بلدم بچه بیارم؟؟فقط بچه بدبخت باید زج ...

والا 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍