2777
2789
عنوان

رابطه شوهر با خانواده شما چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 38 پست

عزیزم حتما راهی داره.

شوهرخاله من ازاین مردهای عصبی،خشن وبی حوصله س.تازه زندان بان بوده....همه ازش مینرسیم.اونم همینجوری بود.الان جوری شده ک خالم هرروز خونه ماو فامیل هاس.هرروزا!!

عزیزم موقعهایی که میگه بیا بریم خونه مامانم بهونه بیار که نری..یواش یواش کمترش کن تا جایی که اصلا نری دیگه..بزار خودش تنهایی بره..چطور تنهایی میره خونه بابای تو تنهاییم بزار بره خونه بابای خودش..

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مادرش نبايد راش بده و بايد بگه دلم براي دخترم تنگ شده و اگر مياي با دخترم بيا

آخه مادر هم بخاطر دل دخترش..لابد دلش نمیاد آزرده خاطر بشه و بینشون اختلاف پیش بیاد ولی غیر مسقیم و یا با زبون خوش بهش بگه پس دخترم کو یا چرا نیومده..

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
به فکر تغییر ش نیست فقط میخوام راهکاری بدونم تحملم بده بالا 🤔

سلام عزیزم لینک یه تاپیک رو میذارم برات همه تاپیک رو بخون و از استارتر تاپیک سوال کن راهنمایت میکنه چند تا از کاربرها هم روانشناسی خوندن خیلی خوب راهنمایی میکنن حتما بخون همه تاپیک روhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3191650/من-خودم-را-دوست-دارم?postId=109669640#

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

[QUOTE=109743528]نامزدم ب شدتت دوست داره صمیییمی بشم بامادرش همش برم بغل ننش ببوسمش ازین گههه بازیا منم بنظرم هرچی ع ...[/QUOTE

هیچ وقت زیر بار نرو لینک یه تاپیک رو گذاشتم بالا حتمآ همه تاپیک رو بخون 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

عزیزم من ده سال ازدواج کردم فقط ۵باررفتم خونمون البته خونه پدر۱۲باشهرمافاصله داره اماشوهرم دوست نداره باخانوادم زیادرفت وامدداشته باشم حتی خواهرم ازدواج کرده توشهرماولی من ودسال ندیدمش خوب اخلاقش اینجوریه اگه بخام زیادبه این موصوع گیربدم ارامش بچه هام وزندگیم بهم میخوره البته باخانواده ی خودش دوسه هفته یکبارارتباط داره منم دیگه عادت کردم وازلحاظ روحی خیلی سخت نیست برام چونکه دوربچه هاوزندگیم سرم شلوغه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
عزیزم نیومده لینکش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3191650/من-خودم-را-دوست-دارم?postId=109742974#