سلام شوهرم نمیزاره من خونه مامانم برم ماهی یه بار یه سه ساعتی میرم و میام . ۱۱ سال از ازدواجمون میگذره سه بچه دارم بازم اخلاقش گند هست. خونه خواهرو برادرام هم سالی یه بار عید میرم .نمیدونم چکار کنم بعضی وقتها خیلی عصبی میشم .همیشه من و میبره خونه مادرش ولی من اونجا راحت نیستم .هر چی هم بهش میگم بدتر میشه. تو این چند سال من خونه اقوام خودم نرفتم همه فکر میکنن من بی معرفتم 😣😣😣
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
هیچ وقت زیر بار نرو لینک یه تاپیک رو گذاشتم بالا حتمآ همه تاپیک رو بخون
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین