2777
2789
عنوان

دو پسر با فاصله ۸ سال

184 بازدید | 8 پست

سلام خانما من باردارم . پسر اولم ارومه و خیلی خوبه بچه دومم هم پسره .حالا همش میگم نکنه با هم نسازن یا پسرم حسودی کنه . کسی بچه با این فاصله داره ؟البته بچه اولم تو خونه همش تنهاست یا به من میگه بیا بازی کنیم. خیلی استرس دارم.

ازهمین الان بسازش

به نوراد ناچاری توجخ زیاد کنی 

باید کاری کنی اولی کمکت هم بکنه

مطالب هست تو نی نی سایت و نی نی پلاس مطالعه کن

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم خواه نا خواه مطمئن باش با هم نمیسازن من موافق اختلاف سنی کم بچه ها با هم هستم میدونین چرا چون وقتی اختلاف بچه ها با هم زیاده همو درک نمیکنن اصلا. منم یه پسر دوازده و یه شش ساله دارم یعنی از صبح خروس خون تا شب یه ریز با هم دعوا دارن.

خدا بهت صبر بده خانمی. بچه ان دیگه زود بزرگ میشن نگران نباش.

خدایا هزار مرتبه شکرت   

پسر عمو و دختر عمو منم ۹ سال فاصله دارند متاسفانه الان که پسر عموم ۲۵ سالشه اصلا به حرف پدر و مادر نیست درس نخوند و ... کلا لج کرده با پدر و  مادرش. دخترش خوبه ارومه. البته فعلا. شما از همون اول با روانشناس مشورت کن تا آسیب نبینه. 

به اخلاق هم بستگی داره، ولی یه چیز خیلی مهم اینه که بعد از تولد حواستون به پسر اولتون بیشتر باشه، نوزاد خیلی متوجه نمیشه، یه وقت بخاطر نوزادتون پسرتون رو دعوا نکنید... خودتون بیشترین تاثیر رو در شکل گیری رابطه بین دو برادر دارید، مطمئن باشید

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

عزیزم اختلاف سنی پسرای بنده هم 8 سال هست و پسر اولم کلاس چهارم هست و دومی 14 ماهه، تا الان مشکلی نداشتم و اتفاقا پسر بزرگم همبازی خوبی براش هست؛ در ضمن پسر بزرگ بنده بچه پر جنب و جوشی هست. بنظر بنده نگران نباشید و از الان فکرتون رو درگیر این مسائل نکنید چون نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچید.

شما با توجه به شرایط جسمی، روحی و زندگیتون تصمیم گرفتید که فاصله سنی بچه ها این مقدار باشه پس بخاطر اتفاقی که افتاده ( میزان فاصله سنی بچه ها) و نمیشه تغییر داد و از طرفی بخاطر آینده که چیزیش معلوم نیست خودتون رو آزرده خاطر نکنید. البته به بنده هم میگفتن که این میزان اختلاف سنی خوب نیست یا بچه ها همبازی هم نمیشن و یا همدیگر رو درک نمیکنن و ... اما من با توجه به شرایط زندگیم تصمیم گرفتم و اینکه بدلیل این اختلاف سنی بینشون از لحاظ مالی هم میتونم هر دو رو خوب ساپورت کنم ( هر وقت اولی ازآب و گل دربیاد از نظر دانشگاه، ازدواج، کار و ... فرصت دوباره برای ریکاوری خودمون داریم تا دومی رو هم بتونیم ساپورت کنیم) چون در جامعه ای که ما قرار گرفتیم بچه ها نیاز به پشتیبانی دارند.