2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده .....

139 بازدید | 17 پست

سلام ...تا حالا دوبار یا سه بار این خواب رو دیدم 

من واقعی داداشم شهید شده و پدرم فوت شده 

من تو خواب دیدم هرسری که میرم سر مزارشون یا دارن مرده خاک میکنن که کفن تنشون نیست با لباسهای خوده مرده دارن دفن میکنن یا هم اینقدر مرده زیاد بود که جایی واسه دفن کردنشون نبود دوباره بالباسهای خودشون روی همریگر روی سنگ قبرها گذاشته بودنشون ...توی عالم خواب که اینها رو میدیدم خوای دیدم رفتم دفتر قبرستون پیشه مدیریت گفتم برای داداش که شهید شده و اکثرا میان سرقبر شهدا خوبیت نداره که مرده بزارید رو سنگ قبرش داشتم اعتراض میکردم و درخواست رسیدگی بیدار شدم ‌..

تو رو خدا اگر کسی تعبیر بلده بهم بگه چه تعبیرش ....تا حالا دوبار این خواب رو دیدم ....مخصوصا مرده ها وه بدون کفن وبالباس تنشون رو سر همدیگه گذاشته بودنشون از ذهنم در نمیاد ....

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنه میخواد دوباره جنگ بشه  خدا رحمت کنه برادر و پدرتونو

ممنون عزیزم ..خدابیامرزه رفتگانتون ..شما تعبیر بلدید 

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
نه عزیزم   علم و اعتقاد بالایی میخواد در شان هر کس نیست

به نظرتون ازکی میتونم بپرسم ...اخه دفتر مکارم شیراز که زنگ زدم گفت تعبیر خواب خرافات هست 

میگم جنگ نشه  من خودمم جوون دارم

داغش نبینی زیر سایه پدرومادر باشه و خوشبختیش رو ببینی عزیزم

به نظرتون ازکی میتونم بپرسم ...اخه دفتر مکارم شیراز که زنگ زدم گفت تعبیر خواب خرافات هست 

خرافات که نیست   خداوند به یوسف پیامبر  این علم و داد ولی چون نمیتونن درست تعبییر کنن میگن خرافات    من خودم هر وقت خواب بچه میبینم  میدونم‌ یه اتفاقی میخوای بیفته   بسته به حالات ا ن بچه که تو خواب داره میفهمم مثلا اگه گریان باشه....حالا این خواب برای کس دیگه تعبییر دیگه ای داره   

خرافات که نیست   خداوند به یوسف پیامبر  این علم و داد ولی چون نمیتونن درست تعبییر کنن میگن ...

ممنون عزیزم ....هرسری این خواب رو میبینم تا دو روز افکار بهم ریخته و پریشون هستم ...مثل الان اصلا حالم دسته خودم نیست