2777
2789
عنوان

لطفا بگید با من موافقید یا نه؟؟

114 بازدید | 17 پست

همسر من وضع مالی خوبی نداشت و الانم معمولی هستیم. عاشق شدیم و ازدواج کردیم. ولی میگم مرد پولدار باشه خیلی از عیوب رفتاری که داره ممکن تحت الشعاع این پول قرار بگیره و ادم ندید بگیره؟؟ 

راستش هیچ وقت نتونستم به خودم جواب بدم پول مهمتر یا عشق ؟ برای ازدواج عشق انتخاب کردم 

ولی اخر ماهها و بی پولی میگم شاید پول مهمتر بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پول مهمه هم عشق عشق بی پول باعث نفرت از عشق میشه و پول بدونم عشقم همینطور بارها تو سایت دیدم خانومه میگه شوهرم پولداره ولی خیانت کرده ولی دست به بزن داره وای دوسم نداره 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

باعشق ازدواح کردیم

و دستمون ب دهنمون میرسه

لاکچری نیستیم

اما راضی ایم چون دوتا شاغلیم.

اوایل زندگیمون هفته ای ۴ وعده غذا میپختم افتضاح بود اوضاع‌.دیگ رفتبم سرکار .الان خوب شده خیلی پس انداز داریم یکم و سفرم میریم

ولی یادمونم‌نمیره ک کی بود کی پشت مونو خالی کرد

منم وضع مالیم خوب نیست

قبول دارم برای پول خیلی جاها داریم اذیت میشیم

و اگر پول لود خیلی چیزای قشنگ شاید داشتم

ولی در صورتی خود همسزم با همین اخلاقیات این پول داشت وگرنه هر چی فکر می کنم جز اون با کس دیگه ازدواج می کردم پول برام فایده نداشت

بعدم وقتی همسرت خصیص باشع.معتاد باشه..زن باز باش..اهل پرخشگاری باشه به نظرم میلیاردر هم باشه فایده نداره

همینطوری پرسیدم حقیقتا ببینم بقیه هم ممکن مثل من باشند  چون خودم که عشق انتخاب کردم

جواب هرکس باتوجه به شرایط خودشه

اگر الان بی پول باشن اما به عشق ازدواج کرده باشن میگه کاش پول دار بودیم

و برعکس

نظرات دراینجور موارد معمولا وابسته به حال و شرایط طرفه

قابل استناد نیست