2777
2789
همدردیم 

هر بار یادم میاد حرص میخورم ، روزی که حرفامونو زدیم باید نشونمو میدادن ولی گفتن نخریدیم ک خودتون برین بخرین وقتی خریدیم ننه جونش زنگ زد گفت نشونو بیار خونه بعدم سر عقدم اوردن همونو زیرلفظی دادن احمقا 😒

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر ندارم. خواهرام توی مراسم نبودن. عزاذار بودن مثلا نیومدن مراسم عقد من... فکر کن.. من هم از خودی ...

چقد شرایطت سخت بوده ، روحشون شاد 🙏

هر بار یادم میاد حرص میخورم ، روزی که حرفامونو زدیم باید نشونمو میدادن ولی گفتن نخریدیم ک خودتون بری ...

بازم شما ک خوبه من ی دفعه جلو همه شب مهربرون دستم کردن دوباره تو مراسم عقد جلو همون مهمونا من ک خیلی ضایع بود واقعا

یه گردنبند خیلی قشنگه مادرشوهرم داد بهم بعد عروسی فروختم برای ماشین شوهرم هیچوقت طلاهایی که ازم گرفت و فروخت و برام نخرید حتی انگشتر نشونم هم فروختم براش

گردنبند و سرویسم به بابام فروختم بعد. با پول بیمه بیکاریم گردنبندم و از بابام خریدم 

بازم شما ک خوبه من ی دفعه جلو همه شب مهربرون دستم کردن دوباره تو مراسم عقد جلو همون مهمونا من ک خیلی ...

دیگه اجازه نمیدادین در بیارن ، نشون ک میره تو دست دیگه در نمیارن ک

مادرشوهر  من فحش میداد بهم بهتر از پنج هزار نومنی بود    

بیخیال بابا بخوای از دست خونواده شوهر حرص بخوری مث آلو خشک میشی 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

مادرشوهرم سرویس طلا داد بعد فهمیدم شوهرم خریده ولی اونا از طرف خودشون دادن ینی هیچی کادوی عقد ندادن ...

مم ک عروسی نگرفتم ولی مادرشوهرم تو مراسم عقد نشون و زیر لفظی رو ک اونطوری داد موقع رقص هم شوهرم بهش ۵۰ شاباش داد همونو  داد ب من 😑😑😑یعنی چقد بدم میادازش

من همش فکر میکردم من خیلی بدبخت بودم الان میفهمم همدرد زیاده

حالا جاری احمقم نذاشته بود روز خواستگاری گل بیارن گفته بود الان نه باید شب بله برون ببریم ، همون شبم ک اومدن بزور صیغه محرمیت خوندن برامون ینی بی برنامه خانوادم میخواسن ردشون کنن بس ک بی احترامی کردن فقط ب خاطر عشق بین منو و نامزدم چشم پوشی کردن 

میدونید؟

این روزا دیگه نمیشه گفت پسر یا دختر شبیه خانواده اش فکر میکنه. الان دیگه پسرا و دخترا وقتی برای مثلا تحصیل میرن یه شهر دیگه مستقل میشن. استقلال فکری پیدا میکنن و سوای از خانواده به یه بلوغ فکری میرسن که ممکنه خیلی خیلی متفاوت از خط و مشی خانواده هاشون باشه. 

پرسیدن اینجور سوالا اینجا و مقایسه کردنها جز سرخوردگی و دلسردی چیزی عاید کسی نمیکنه.

اینکه شما یه نفر رو انتخاب کردید برای زندگی به خاطر خود اون آدم بوده. البته این طرز فکر مربوط به این دوره است‌ چون الان دبگه بچه ها مستقل از خلنواده ها فکر میکنن. 

شاید یکی سر عقد مثلا ازخانواده همسر چیزی که شما ازش به عنوان زیر لفظی یاد میکنید هدیه نگرفته باشه. ممکنه تو رسمشون نباسه یا هر علتی دیگه . اما در عوض ممکنه همسرتون به مناسبتهای مختلفی جبران کرده باشه. 

کلا زیاد پایبند اینجور چیزا نباشید

عقد و زیر لفظی و مهریه و....اینا ملاک ازدواج یا تضمینی برای ازدواج نیست.

کسی رو انتخاب کنید که شمارو اول یه انسان ببینه قبل از اینکه شما رو به عنوان یه زن ببینه

این مهمه 

قربانت    

تا حدودی میدونم چه حسی داشتی چون منم پدرمو همون سال از دست دادم دقیقا ۲۰ روز بعد از اولین سالگردش عقدم بود