2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خوبه؟

189 بازدید | 10 پست

بچها تو برنامه تلوزیونی ک درمورد معتادین حرف میزنن یکیشون خیلی جالب بود

زن میخاس ازشوهرش طلاق بگیره اومده بود پیش مشاور ماجرا این بود ک بازن دعوا میکرد مدام وخانوادشو ازار میداد توخونه یه شب تودعوا زده بود مرد بااستکان سرخودشو شکسته بود زن میگف سری بعدیه بلایی سرما میاره بنظرتون کارش درسته ک میخاس طلاق بگیره؟بچهاش چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی ادم باید خودشو فدای بچه بکنه ؟؟؟ پدر اینجوری باش زندگی کردن خیلی مخرب تره....

چرا واقعا ادما فک میکنن کانون خانواده با پدر معتادو بد و فحاش یا زن با این ویژگی ها حفظ بشه بهتره

نه بابا

ول کنید توروخدا

طلاق کلاً خوب نیس ولی ادم یه وقتایی مجبوره که طااق بگیره طلاق افسردگی میاره ولی زندگی با یه مرد معتاد به نظرم بیشتر ادمو افسرده میکنه حتی بیشتر از طلاق 

طلاق به نظرم بعضی وقتا خیلی عالیه 

منم طلاق گرفتم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

طلاق اخرين راه چاره اس من يكسال عقد بودم بعد س ماه متوجه شدم ب دردم نميخوره اما ٩ماه واسه نگهداشتن زندگيم تلاش كردم 

نشد كه نشد منم اخرين راه رو رفتم

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
خودم میگم اگه مرده واقعا عاشق خانوادش باشه خودشوتغییر میده ک زن طلاق نگیره ازش

افرین...دراین صورت غلط

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

من فقط میدونم همه آدما لیاقت ی رابطه خوبو دارن چراوباید این خانم زجر بکشه . ب خدا مادری ک محبت نبینه زندگیش سخت باشه نمیتونه درست درمون بچه رو از نظر عاطفی و احساسی تربیت کنه.کاش حداقل تو تلویزیون ب جای تبلیغ ازدواج و بچه آوردن ی کم ب دخترها یاد میدادن اگر شوهرت مشکل داره ی مدت حداقلش تا پنج سال صبر کن ببین تکلیف زندگیت چطوری میشت بعد یکیو هم بیار بدبخت کن.