2777
2789
عنوان

تاریخچه نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 38 پست
من هروقت تامیکای قدیمی میرم دلم خیلی میگیره همشون خاموشن و سالهاست که تاپیک ندارن😨💀💀

منم همین حس بهم دست میده البته که خودمم چند ساله که عضو نبودم ولی سایت سر میزدم وقتی کارم گیر بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وااای امضااات  منم کلی خندیدم بخدا

خیلی خوبه😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من یه تاپیک خوندم واسه سال۸۵بود😌 داخلشم نوشته بود اولین تاپیک

عکس پروفتو خودت کشیدی عایا؟

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  
عکس پروفتو خودت کشیدی عایا؟

من از این هنرا ندارم که😂😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ولی یک چیزی خیلی به چشم میاد،کاربرای قدیمی هم مودب بودن و هم دلسوز، مثه کاربرای الان نبودن که فقط بلدن مسخره کنن و بی ادبی هم خوراکشونه

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست