2777
2789
عنوان

خانواده شوهر پررو

1756 بازدید | 22 پست

دوستان من یه مادرم. همسرم وقتی با من ازدواج کرد هیچی حتی تحصیلات نداشت الان لیسانس داره مدیره خونه ماشین ولی من توی کارم اذیت شدم و منی که اون موقع از لحاظ تحصیلات و خانواده و مالی و کار سر بودم الان یه مدته موندم خونه بچه داری میکنم.. شوهرم توی یه دعوای لفظی گفت که تو هیچ گ... نبودی و نیستی یه نگاه به خودت بنداز متوجه میشی و وقتی کارام از خود گذشتگیهام و حمایتهامو یادش آوردم که اونو به اینجا رسونده گفت توهم میزنی

خانواده گدا گشنه اش هم عوض ایتکه قدر بدونن هر چی داره رو با مظلوم نمایی و قسط تراشی ازش میگیرن و اگه اعتراضی کنم اینقد حرف و حدیث درست میکنن که دعوا شه و من بده شم. تازه اگه بفهمم چه خرجی شده و چه حرفی زده شده.. خرج کردن برای منم بلد نیست همش میگه ندارم... دلم شکسته

خوب استقلال واعتمادبنفستاگرفته

نشستی به پاش بزرگش کردی قدرندونسته

خرج کردن بلدنیست یادش بده

هرماه براخودت ماهیانه بگیرعیرازان خرج خونه راخوب بخر

بروبیرون لباس بخرباخودش بروتاخرج کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده پررویی داره مثلا سر یه جریانی که ۲ تومن از شوهرم پول میخواستن و چند ماه قبلش ۲۰ میلیون شوهرم کمکشون کرده بود بهم ریختم و گفتم بابا ما هم میخوایم زندگی کنیم اینا چرا دست بردار نیستن.. در صورتیکه با ۲۰ تومنه اولش موافقت کرده بودم ولی بعد که فهمیدم داشتن و خواستن از ما بکنن پشیمونیمو ابراز کردم.. شوهر ساده منم به خواهرش گفت سر اون دو تومن دعوامون شد! خواهرشم بهش گفته بود تو که میدونی اینجوریه بهش نگو! جوابو ببین.. منم دیگه بریدم به مادرش زنگ زدم گفتم منم مث دختر شما اگه دو تومن نیاز دارید شماره کارت بدید براتون واریز کنم ولی دخترت نباید این حرفو میزد.. خصوصا که دخترش تازه طلاق گرفته گفتم شاید اون بخواد صد تا شوهر کنه به همشونم دروغ بگه من زندگیمو با صداقت ساختم.. اونم زنگ زد به شوهرم گفت که من هر چی دهنم در اومده گفتم.. خواهرشم گوشی رو رو برادرش خاموش کرد که مثلا قهر به منم گفت شوهرت خیلی وقته برای ما مرده و جالبه فرداش رفتیم شهرستان که شوهرم ضامن وامش بشه اونم ۲۰ تومن بود و میدونم که نمیدن و اصلا پایین نیومد به ما که چند ساعت تو راه بودیم سلام کنه!

من یه اعتقادی دارم .

از روز اول عقد برای همسرت خرج تراشیدی و به خودت ارزش و احترام قائل شدی تا اخرش اونطوری .

وگرنع بعدا قدرتو نخواهند دونست  چون عادت میکنن .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خوب استقلال واعتمادبنفستاگرفته نشستی به پاش بزرگش کردی قدرندونسته خرج کردن بلدنیست یادش بده هرماه ...

حقوقشو میده به من اینقدم به خرج کردنم ایراد میگیره که ماهی هنر کنم یه بلوز خونه برای خودم بگیرم

من یه اعتقادی دارم . از روز اول عقد برای همسرت خرج تراشیدی و به خودت ارزش و احترام قائل شدی تا اخرش ...

الان این اعتقاد منم هست ولی واقعا اون موقع نمیشد.. الانم صد تا برنامه داریم بازم نمیشه

وقتی ادم برا مرد از خودگذشتگی کنه همینه.سر اینچیزا نجنگ بزار هی بده خودش بعد ی مدت خسته میشه شرایط همیشه دائمی نیس.بجای جنگیدن با سیاست برا خودت و بچه هات خرج کن و بزورم شده ازش بگیر.بدبختانه از اول بد یادش دادی

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
وقتی ادم برا مرد از خودگذشتگی کنه همینه.سر اینچیزا نجنگ بزار هی بده خودش بعد ی مدت خسته میشه شرایط ه ...

یعنی میگی برای خودم خرج کنم آخر ماه کم اومد چی؟ کلمو میکنه اینقد میگه..حقوقشو اون قدری به من میگه که به خرجای معمول برسه میدونم بیشتره ولی رو نمیکنه

خوب استقلال واعتمادبنفستاگرفته نشستی به پاش بزرگش کردی قدرندونسته خرج کردن بلدنیست یادش بده هرماه ...

چطوری یادش بدم میشه توضیح بدی با شرایطی که گفتم واقعا مغزن کار نمیکنه

یعنی میگی برای خودم خرج کنم آخر ماه کم اومد چی؟ کلمو میکنه اینقد میگه..حقوقشو اون قدری به من میگه که ...

پس چرا برا اونا کم نمیاد چون شوهرت اولویتو گذاشته اونا برا شما خسیسی میکنه اتفاقا خرج کن نترس یکی دوماه ک کم بیاره خودش حساب کار میا دستش اولویتو میزاره برا شما البته این وقتیه ک بفهمه شما سر ماه کلی خرج داری و کوتاه نمیاد

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
پس چرا برا اونا کم نمیاد چون شوهرت اولویتو گذاشته اونا برا شما خسیسی میکنه اتفاقا خرج کن نترس یکی دو ...

اونا اعصاب فولادین دارن بعد چند نفرن.. یه کاری که میخوان انجام بدن صد بار در روز زنگ میزنن یکی قهر میکنه یکی گوشیشو خاموش میکنه یکی میگه به فلانی زنگ بزن ناراحته یکی عشوه میاد یکی ادای بدبختا رو در میاره.. همشم اولش میپرسن خونه ای یا نه که مطمین بشن من نیستم.. کارشون تیمیه