2777
2789

خانمای متاهل ببخشیدعنوان رونمیدونستم چطور مطرح کنم .من پسرعمم دوهفته پیش فوت کرد امشب مراسم عروسی پسرخاله همسرمه .همسرم نرفت البته باپسرخالش زیادصمیمی نبود ولی دیشب پرسید رسم خانواده ما چطوره؟چون خانواده خودش بعد سه روز دیگه عزادار نیستن.به نظرتون من نبایدمیگفتم دوست دارم نری ولی اگه دلت میخواد برو؟

واینکه شک ندارم مادرشوهم قطعا نارحت شده و میدونم قطعا بهم میگه به نظرتون چی جواب بدم که هم نارحت نشه هم اینکه متوجه بشه ماهم راه ورسم خودمون رو داریم چون همیشه رسم های ما رو مسخره میکنه ورسم خودشون رو تایید 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن پسر عمه شما فوت شده خدارحمت کنه ولی عروسی پسرخاله همسرتون بوده و من جای شما بودم  قطعا خودم میزاشتم بره شوهرم ....از نطر من احترام گذاشتن خوبه ولی از این رسم ها خوشم نمیاد ..منسوخ شده هست

اصلا توضیحی نده..تا وقتی دست و پات بلرزه واسه توضیح چیزهای شخصی و خانوادگیت همیشه ترسویی..و اینگه اگر پرسیدن شوهرت بگه من دلم خواست احترام بذارم به کسی هم مربوط نیست 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب فرق داره ما  تا چهلم نمی ریم 

ولی اگر مثلا عروسی فامیل نزدیک در پیش باشه و نشه کنسل کرد بزرگا می رند از خانواده عزادار اجاره می گیرند یا چهلم خووشون اعلام می کنند که هر کسی مراسمی داره برگزار کن ممنون تا الان صبوری کردید به خاطر ما خود خانواده عزادار دار هم با لباس مشکی تو جشن حاضر می شند

مگ وفاتا تموم شده؟؟؟؟میشه عروسی گرف

مراسم نداشتن توخونه اره کردستان توصفر مراسم ساده میگیرن البته سالن نه فقط خونه

ما رسممونه تا چهلم هیچ مراسم شادی نمیریم و زنگ میزنیم عذرخواهی میکنیم 

اره ماهم همین رسم رو داریم .