2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چش شده

218 بازدید | 16 پست

ازسرکاراومد خابید بیحاله بدنشم داغه تپش قلب داره ینی تب کرده یا ن اخه سرماهم خورده وای خفیف

❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜

بزار استراحت کنه 

ی سوپ خوشمزه درست کن 

دارو هم ادولد کلد بده بخوره 

شوهره من مریض میشه با خوابیدن خوب میشه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاه منم امروز بیدار شدم خیلی بیحالم.گلوم درد میکنه.سرگیجه هم دارم کمی.شروع سرمامه.بدنم داغ و پاهام ...

پسر سه سالم دستاش داغه 

کاش مریض نشه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
فک کنم داره خیانت میکنا☹☹☹😆😆

فقط طلاق  

پسر سه سالم دستاش داغه  کاش مریض نشه

اخه من سالی یبار سرما میخورم اونم از کسی ک سرما داشته باشه میگیرم.دیروز حمام رفتم بعدش موهامو سطحی خشک کردم و ی سر رفتم بیرون دیشبم خونمون سرد بود فک کنم واسه همینه.مراقبش باشین.ایشالاه ک مریض نمیشه.

بزار استراحت کنه  ی سوپ خوشمزه درست کن  دارو هم ادولد کلد بده بخوره  شوهره من مریض ...

همش ناله میکنه داروهم ندارم فقط سوپ دادم خورد

❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜
همش ناله میکنه داروهم ندارم فقط سوپ دادم خورد

اشکال نداره سرما خورده 

خوب میشه انشالا 

از همسایه ای جایی ی قرص مسکن براش جور کن بزار اروم بشه