2777
2789
عنوان

کمک توروخدا عفونت گوش

3098 بازدید | 42 پست

من عادت دارم زیاد از گوش پاک کن استفاده میکنم.گوش درد شدیدی گرفتم رفتم دکتر معاینه کرد قطره گلیسیرین فنیکه داد گف جرما رو شل میکنه میاره پایین بعد استفاده بدتر شدم و گوشم خیلی شنوایییش کم شد.باز رفتم دکتر چرک خشک کن قوی داد درد گوشم امروز افتاد ولی شنواییش کمه.حس میکنم هنوز عفونت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گوشمو فشار میدم ی لحطه میشنوم دوباره انگار کم میشه جلوشو میگیره.نمیدونم هواس عفونته قطره ست.همه میگن قطره اشتباه داده این قطره برا قبل شستشو عفونتو خشک نمیکنه

حتما دوباره ب یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنین.

یکی از اقواممون مجبور شد عمل کنه.شاید شمام مجبور شید

اصلا رها نکنین و حتما مراجعه کنین 

تیکر مال خلاصی از یک بدبختی بزرگه!😑
درد داره چقدر هزینه داره

اصلادرد نداشت ۵تومن هزینه گرفت تهرانی؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ی راه کار سنتی بلدم خودم امتحان کردم جواب گرفتم ،ی کم ماست بریز توی کاسه بذار رو زمین بعد ی قلوه سنگ بزرگ بذار رو گاز ،شعله را روشن کن تا سنگت سرخ رنگ بشه بعد با ی جسم فلزی ک دستت نسوزه برش دارسنگه را بندازش تو ماست و گوشتا بگیر رو ظرفی ک سنگ و ماست داخلشه،شروع میکنه ب بخارکردن برای عفونت گوش خوبه روزی سه بار انجام بده ،،یا میتونی ی تیکه سیر بذاری دم گوشت مراقب باش داخل گوشت نره عفونت هارا جذب میکنه،امیدوارم خوب بشی