2777
2789

بعداز چهار روز تاخیر لکه بینی پیدا کردم حتی به خونریزی بسیار کم هم رسید     چهار روزه قطع شد بی بی زدم منفی شد.دکتر گفت باید از   بتا بدی.به نظرتون امکان داره حامله باشم؟فعالیت که میکنم حتی در حد  پله رفتن دوباره لکه بینی پیدامیکنم.ترسیدم نکنه باردار باشم ندونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ب همین زودی باردار بشین

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
نیستی 

سلام عزیز من 16روز ازپریودیم گذشته روز 5مم ازمایش خون دادم منفی بود س روز پیشم بی بی زدم منفی بودمیشه ک جواب ازمایش خون درست نباشه و من امیدوار باشم اخه این روزا خیلی میترسم خیلیم احتیاط میکنم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!