2777
2789
عنوان

امان از دل بنده

172 بازدید | 28 پست

مادرشوهرم هرچی بخواد باید من و همسرم انجام بدیم اما شوهرم ازش خواست یکمی شمع بیاره برای اصلاح صورت من برام بذاره زورش آورد نشنیده گرفت.دشمنه جونمه انگار.برای همه سه تا کباب می‌ذاره به من دوتا کباب میده با دخترم با نون بخورم.به همه سیب زمینی میده بجز من.همسرمم فقط میگه تو حساسی

اهمیتش نده

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب و سیب زمینی رو بیخیال فوقش میری خونت بهترشو میخوری.

اینا مهم نیست.

آرامش داشته باشی تو زندگی با همسرت همین کفایت میکنه برای ادامه ی بهتر زندگی کردن و بیخیال اینو اون.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
کباب و سیب زمینی رو بیخیال فوقش میری خونت بهترشو میخوری. اینا مهم نیست. آرامش داشته باشی تو زندگی ...

همسرم اگه کاری برای پدرو مادر من بکنه نمیتونه به مادرش بگه..آخه منم توقع احترام دارم ازشون

آخه ما هر هفته باید بریم خونشون رفتارش آزارم میده

خب تو هم یکی دو هفته به یه بهونه ای نرو بزار شوهرت تنها بره برای همسرت با زبون خوش توضیحبده که بخاطر چه رفتاراشونه،اما نه با جر و بحث ها تاکید میکنم با مظلوم نمایی و رفتار خوش،بزار دلش برات بسوزه و بره بهشون بگه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
بی خیال بریز دور بره کسایی ک ارامشتو بهم میریزن حالا هر کی میخواد باشه

دلم نمی‌خواهد همسرم و از پدرمادرش دریغ کنم اونم میگه توام باید بیای و اوناهم فقط میرند روی اعصابم

خیلی زشته تو جمع واسه یکی کمتر بزارن مساله خوردن نیست آدم شخصیتش خورد میشه

دقیقا من مامانم بیشتر از من احترام همسرم و داره.همیشه مامان بابام طرف همسرم هستن اما مادرشوهرم همیشه طرف پسرشه

اشکال از همسرته 

احترام امامزاده دست متولی هست

توخونه اونا همسرتون باید بهتون برسه توخونه پدری شما برعکس شما به اون برسین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست