2777
2789
عنوان

مامانایی که از ماه پنج یا زودتر شیر شب رو قطع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
دلیلش وابستگی به مکیدن هست  البته من نمیدونم کوچولوی شما چند کیلو شده اگه هفت کیلو باشه وقت خو ...

آخر این هفته احتمالا ۷کیلو شه

ولی بیچاره نمیشه گشنه بمونه

تازه دندون هم درنیاورده که دندونش خراب شه

لطفا برا کار پیدا کردن شوهرم صلوات بفرستین
شما اگه یکم مطالعه کنی خوب میفهمی که قند خون بچه پنج ماهه زود افت میکنه بچه رو بعد دندون دراوردن از ...

بنده مطالعه کردم و بچه پنج ماهه اگه روند رشدش درست بوده باشه حداقل ۸!!! کیلو وزن داره و امکان نداره قند خونش بیوفته 

من اعصاب دارم ولی شما تحمل انتقاد ندارید 

ناراحتی بنده از اینه که وارد تاپیکی شدید که اطلاعی راجع بهش ندارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر این هفته احتمالا ۷کیلو شه ولی بیچاره نمیشه گشنه بمونه تازه دندون هم درنیاورده که دندونش خراب ش ...

مربوط به دندان نیست عزیزم 

بچتون اگه از پنج ماهگی بازم برای شیر شب بیدار شه هم به سیستم گوارشی صدمه میرسه هم دیگه معلوم نیست بتونید حریفش بشید که شبا بخوابه و حتما باید از تخت خودتون بیرون باشه و توی تخت خودش باشه حالا اگه اتاق جدا هم داشته باشه که بهتره

بله جدا میخابن چون خودشون میفهمن که بزرگ شدن من هیچ روشی برا از شیر گرفتنشون اجرا نکردم چون در دوسال ...

پس اگه از شما جدا میخوابن و شبا شما رو بیدار نمیکنن به هر بهونه ای شما شانس آوردین 

خو بچه ها اغلب شیر میخورن و میخوابن دختر من سه ما و ۱۵ روزشه از ۱۲ شب تا ۱۱صب میخوابه حالا من ۱۲ ...

بعدا با خوابش ممکنه به مشکل بخورید 

دائم بیدار میشه و اگه شیر هم نخواد آب میخواد 

قضیه دیگه اینه که حتما باید از تخت شما بیرون باشه 

وگرنه به این راحتیا نمیتونید حریم خصوصی خودتون و همسرتونو داشته باشید و به روال قبل برگردید

هر نیازی که درست و بجا ارضا بشه مشکلی پیش نمیاد ربطی به شانس نداره 

بله دقیقا 

اما کاری که شما کردید درست و به جا نبوده 

شیر شب باید قطع بشه و کودک باید از تخت پدر و مادرش بیرون باشه

شما حتی بچه رو تا دو سالگی شیر دادید که اینم مشکل داره 

نهااایتا یک سال و دو ماه 

بله دقیقا  اما کاری که شما کردید درست و به جا نبوده  شیر شب باید قطع بشه و کودک باید از ...

پسر من از روز اول تو گهواره خوابید.گهواره شو کنار تخت خودمون گذاشته بودم.از 4 ماهگی ساعت 1 شب که میخوابه تا ساعت 8-9 صبح از خواب بیدار نمیشه.اون موقع بهش شیر میدم معمولا 1-2 ساعت دیگه میخوابه.الان 19 ماهشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
پسر من از روز اول تو گهواره خوابید.گهواره شو کنار تخت خودمون گذاشته بودم.از 4 ماهگی ساعت 1 شب که میخ ...

آفرین چه عالی 

حالم جا اومد 

یه نفر که حرف منو میفهمه 

عزیزم نی نی خودش شیر شبو ترک کرد یا شما راهکاری داشتید؟

بله دقیقا  اما کاری که شما کردید درست و به جا نبوده  شیر شب باید قطع بشه و کودک باید از ...

عزیزم اون بچه شماست هر بلایی میخای سرش بیار من درست یا غلط بچه هامو بزرگ کردم و به نتایج خوبی هم رسیدمو راضیم شما برو ی فکری برا اعصابت بکن دلم برا شوهرت و بچه ات سوخت واقعا 

عزیزم اون بچه شماست هر بلایی میخای سرش بیار من درست یا غلط بچه هامو بزرگ کردم و به نتایج خوبی هم رسی ...

خدا رو شکر خوشحالم براتون 

ناراحتیمو گفتم از چیه 

از اینکه وارد تاپیکی شدید و نظر میدید که اطلاعی راجع بهش ندارید

آفرین چه عالی  حالم جا اومد  یه نفر که حرف منو میفهمه  عزیزم نی نی خودش شیر شبو تر ...

پسرم کولیک داشت تا دو ماهگی نه شب میخوابید نه روز.بهش رازیانه دارم در حد 10 سی سی یهویی هم نفخش خوب شد هم خوابش.حدود ساعت 12-1 شب میخوابید تا 8 صبح.

من الان معمولا ساعت 11 شب بهش خوراکی میدم اینجوری سیر میشه و دیگه شب بیدار نمیشه 

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم اون بچه شماست هر بلایی میخای سرش بیار من درست یا غلط بچه هامو بزرگ کردم و به نتایج خوبی هم رسی ...

من توهینی به شما نکردم چون تحمل شنیدن حرف حق ندارید ناراحت شدید 

اما شما توهین میکنید 

دعایی که برای بچه و همسر من کردید منم برای بچه ها و همسرتون دارم