الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخر این هفته احتمالا ۷کیلو شه ولی بیچاره نمیشه گشنه بمونه تازه دندون هم درنیاورده که دندونش خراب ش ...
مربوط به دندان نیست عزیزم
بچتون اگه از پنج ماهگی بازم برای شیر شب بیدار شه هم به سیستم گوارشی صدمه میرسه هم دیگه معلوم نیست بتونید حریفش بشید که شبا بخوابه و حتما باید از تخت خودتون بیرون باشه و توی تخت خودش باشه حالا اگه اتاق جدا هم داشته باشه که بهتره
بله دقیقا اما کاری که شما کردید درست و به جا نبوده شیر شب باید قطع بشه و کودک باید از ...
پسر من از روز اول تو گهواره خوابید.گهواره شو کنار تخت خودمون گذاشته بودم.از 4 ماهگی ساعت 1 شب که میخوابه تا ساعت 8-9 صبح از خواب بیدار نمیشه.اون موقع بهش شیر میدم معمولا 1-2 ساعت دیگه میخوابه.الان 19 ماهشه
بله دقیقا اما کاری که شما کردید درست و به جا نبوده شیر شب باید قطع بشه و کودک باید از ...
عزیزم اون بچه شماست هر بلایی میخای سرش بیار من درست یا غلط بچه هامو بزرگ کردم و به نتایج خوبی هم رسیدمو راضیم شما برو ی فکری برا اعصابت بکن دلم برا شوهرت و بچه ات سوخت واقعا