2777
2789

دوستان گرامی

این دعاها و ذکرهایی که توی تاپیکهام میزارم رو از کانالهای حاجت روایی,  گنجینه اذکار,  معجزه شکر گزاری و قانون جذب و چندتا کانال دیگه اورده ام

اکثرا به نقل از ائمه اطهار هستن ولی بعضا بنقل از علما و بزرگان هم هستن, مثل ایت الله بهجت , یا از کتب معروفی مثل مفاتیح نقل شده اند.

التماس دعا.....

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

ختم بسیارعالی ومجرب ازجوشن کبیر👇👇👇

طریقه ختم،

برای نیت مورد نظر,  بند مربوطه رو روزی7مرتبه تا.  41روز بخونید البته با توجه به معنی

🌹بنداول: برای رزق وروزی

🌹بنددوم: برای رهایی ازهرمهلکه ای که نمیتونیدازش خلاص شوید.

🌹بندسوم: اگردشمن دارین،درمقابلشون بخونید.

🌹بندپنجم: برای نزدیک دل وقلب بخدا

🌹بندششم: برای تواضع پیداکردن درمقابل خداوند

🌹بندهفتم: کسب روزی حلال

🌹بندهشتم: اگرکسی دروعده اش تعلل کرده ویااینکه باشماوعده کرده ولی حالازیرقولش زده،این بندروزیادبخونید.

🌹بندنهم: این بند،بندعشق ومحبت است.اگرمیخواین کسی نسبت به شماعشق ومحبت داشته باشه،این بندروبخونید.

🌹بنددهم: اگرخواستین زبان دشمن،زبان زن یاشوهربددهن،ویازبان فردی بدگووفحاش وبی ادب برویتان بسته شود این بندرابخوانید.

🌹بنددوازدهم: برای گشایش دربخت بخونید.

🌹بندچهاردم: رابرای آرامش کسانی که عصیانگرندوعصبانی...بخونید.

🌹بندپانزدهم: اگردلتون میخوادکاری که امروز و فردا زیاد داره،به جریان بیفته ویاازکاری اذیت شدین ودوست دارین سریع انجام بشه این بندمناسب است.

🌹بندشانزدهم: برای خوف ازنکیرومنکر

🌹بندهجدهم: اگرباشخصی مهم،کارمهمی دارین،مثل ادارات،رئیس روسا....این بندروبخونید.

🌹بندنوزدهم: برای آسان گذشتن ازپل صراط

🌹بندبیستم: برای حفظ ایمان وازدست ندادن آن

🌹بندبیست ودوم: برای آسان شدن کارها،قبل ازاینکه دنبال آن بروید چندروزی بخوانید.

🌹بندسی ویکم: اگرمیخواین همیشه دراطاعت وعبادت خداسرحال باشین ویاعاشق عبادت شویدویادیگران راعاشق عبادت کنیدبه نیت آن شخص بخوانید.

🌹بندسی ودوم: اگرمشغول درس یاکاری هستیدومیخواین به درجه بالاتری برسید.

🌹بندسی وسه: زبان بندبسیارمهم

🌹بندسی وپنجم: برای عزیزشدن پیش همسر،ومردم

🌹بندسی وهفتم: رفع تهوع بارداری

🌹بندسی وهشتم: برای دفع چشم ونظروهمه انرژیهای منفی

🌹بندچهلم: اگرمیخواین به جایی اسباب کشی کنین واونجابراتون خوش یمن باشه،قبل ازینکه به اونجااسباب ببرین این بند روبخونید.(برای بردن جهیزیه،بردن سیسمونی،اسباب کشی خونه،بازکردن مغازه این بندرابخوانیدوداخل مغازه بگذارید)

🌹بندچهل وهفتم: اگرمیخواین زبان کسی روببندیدکه دیگه بهتون فحاشی نکنه پشت سرتون غیبت وبدگویی نکنه،این بندرابه نیتش(اسم طرف ومادرش)بخوانیدوهمراهتون نگه دارید.

🌹بندپنجاه ودو: برای رفع ناراحتی اعصاب

🌹بندپنجاه وشش وپنجاه وهفت: اگربه تهمتی دچارشدید،این دو بند رو بخونیدرفع تهمت میشه وشخص تهمت زن به گرفتاری دچارمیشود.

🌹بندپنجاه ونهم: برای رفع کمردرد...وهمین طوربرای اینکه درمجلس خاستگاری کسی نتونه  دشمنی کنه وبین روبهم بزنه،این بند رو👈🏻بسم الله الرحمن الرحیم،یاحبیب یامن حبیب له........تاخلصنامن الناریارب،رابازعفران دربشقاب چینی بنویسید،بشوییدوسپس درشربت بریزیدودرمجلس خاستگاری همگی بخورند.

🌹بندشصت وسه: برای رفع سردرد،تاسرتون دردگرفت،دستتون روروی سرتون بگذارید،و7یا41مرتبه این بند رو بخونید.

🌹بندشصت وششم: رفع سردرد،البته برای اون عزیزانی که مشکل میگرن دارند.

🌹بندهفتادوهشت: زبان بندقوی وعجیبی است برای زبان بدگویان

🌹بندهفتادونهم: این بندبرای رفع درد دراعضای بدن است،آنهایی که نمی دانندکجای بدنشان دردمیکنه،اماهمیشه این احساس دردوناراحتی رودارنداین بندروبخوانند.

🌹هشتادویک: هرکارمهمی که میخواین انجام بدین،مثل خاستگاری،کاراداری،بستن قرارداد،معامله،خریدوفروش خانه وملک،وهرکارمهم دیگر،این بندروبخوانید.

🌹بندصد:ا گرمیخواین مستجاب الدعوه شوید،این بندروبخوانید.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

✨ @mojeze_shokr_gozAri✨

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ممنونم از تاپیک‌پر محتوات.... ان شالله حاجت روا بشی عزیزم😄😄

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
استارتر ممنونم از تاپیک‌پر محتوات.... ان شالله حاجت روا بشی عزیزم😄😄

🌹🌹🌹🌹🌹

سلام.خیلی خوب و مفید بود من همه رو تو دفترچم یاداشت کردم مرسی ازتون.حاجتتون روا

🌺🌺🌺🌺

اینا همه موثقه ؟  یعنی کسی نتیجه گرفته ؟

یه کانالی هست توی تلگرام آیدیشو میزارم براتون 

خانم مومنی هستن 

افراد داخل کانال هم باهاشون تبادل نظر میکنن و نتایج رو میگن 

سعی میکنم مواردی که نتیجه بخش بوده بزارم 

البته عزیزم 

من خودم معتقدم هردعایی رو از ته دل و توسل بخدا و امیدوارانه به رحمت خدا بخونی؛ در صورت صلاحدید خداوند نتیجه میگیریو البته که اگه طبق دستور ائمه و بزرگان باشه که دعای توصیه شده رو بخونی که دیگه چه بهتر

اینا همه موثقه ؟  یعنی کسی نتیجه گرفته ؟

@mojeze_shokr_gozAri

کلا کانالش عالیه از انواع دعاها و همچنین راههای زندگی