2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

خدا کنه این مارکایی که گفتین گیرم بیاد تو شهرمون 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
کنویس اصن نخرید پوست منو خراب کرد

چرا؟

من اوریفلیم دوستم میفروخت ازش خریدم صد و پنجا هم دادم اما اصلا خوب نبود 

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم مختلطه 

جویل بخر پس

مرطوب کننده فاقد چربی هم استفاده کن برای زیرش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دوسه استفاده میکنم مدل مینرال آل دی خیلی خوبه ولی قیمتش ۲۵۰ هستش به نظرم ارزششو داره

چطوری  دوسه  اصلی  رو تشخیص  بدیم؟  اگه روشی  داره میشه  بگید  لطفا  خیلی تو باز از  تقلبی زیاده 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
چطوری  دوسه  اصلی  رو تشخیص  بدیم؟  اگه روشی  داره میشه  بگید &nb ...

امضات لایک داره

از دیجی کالا لوازم آرایشی خریدین؟ خوبه به نظرتون یا ریسکه؟

رو پوست سنگینه برا من باعث جوش شد خیلی بد بود خیلییی

این اوریفلیم انقدر تبلیغ کردن من خریدم سبک بود اما اصلا پوشش دهیش خوب نبود مجبور بودم زیاد بزنم از طرفی چند ماه پیش که میزدم صورتم به طرز فجیعی گر میکرفت انگار اتیش گذاشتی روش به یکی گفتم گفت احتمالا تاریخش گذشته بوده با اینکه من برا عید خریده بودمش خیلی نامردی کرد بهم