2777
2789
عنوان

چالش😍

3506 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من خودم مجردم اما این عکسو که دیدم گفتم چالش جالبیه و در نهایت باعث حس خوب و عشق بین شما و عشق جانتون میشه

به نظرم ضرر نداره امتحان کنید و اسکرین بزارین تو تایپیک 

متن اول👇

مشترک گرامی ، اعتبار مهر و وفای شما به اتمام رسیده است ! لطفا برای شارژ مجدد کلمه " دوستت دارم" را به اینجانب ارسال کنید .با تشکر همراه ابدی ...❤

متن دوم👇

موجودی عشق و علاقه به من و من به شما افزایش یافت با تشکر فراوان زندگیمی دورت بگردم🙈😘

عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز همین چالشو گذاشتن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
هی خدا ما که عشق نداریم فقط باید بشینیم ببینیمو حسرت بخوریم😂😂😂میخوام به خودم پیام بدم😂🤦🏼‍♀️

بده بده حله 

من قهرم امروز 😂   وگرنه میفرستادم

عیبی نداره بفرست باعث آشتی میشه و یه شب خوبیو دارین

بفرس اشتی کنید😊

من  اصلااااا    لوس میشه   البته همینجوریش لوس خدایی هس 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

خو من نه شوهر دارم نه دوست پسر😭😭😭😭😭

دوستی که پسر هست و بهش میگم داداش دارم بفرستم براش؟😂😂😂😂

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من  اصلااااا    لوس میشه   البته همینجوریش لوس خدایی هس

بابا مگه عاشقش نیستی لوووووس چیه