2777
2789
عنوان

۶ماهه حامله م شوهرم میگه سقط کن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 96 پست
گفت ک گفت مگه بچه ۶هفته ایی ک بخوای بندازی.

پارسال ناخواسته باردار شدم خودم نمیخواستم ولی شوهرم خیلی خوشحال بود منم شرایطشو نداشتم خودم ماما هستم سقط کردم از پارسال به من میگه تو بچمو کشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت اسم سقط میاد باید بگی باشه یکیو پیدا میکنم بریم.خیلی خونسرد ریلکس به ... میوفته

اتفاقا خودم ماما هستم میخوام امروز بهش بگم با یه دکتر صحبت کردم انجام میده فردا میرم که تمومش کنم ببینم عکس العملش چیه

پارسال ناخواسته باردار شدم خودم نمیخواستم ولی شوهرم خیلی خوشحال بود منم شرایطشو نداشتم خودم ماما هست ...

خوب این دل شکستن امروزت نتیجه کار پارسالت در حق اون بچه ات بوده!!!! 

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
بچه ات دختره یا پسر؟ اسم براش انتخاب کردی؟  بزار بچه ات بزرگ شه هر بار که می بیندش خودش شرمنده ...

دختره عزیزم اره اسمشم اولین دخترم که بدنیا اومد بعد چندماه گفتیم اگه یه دختر دیگه داشته باشیم اسمشو میذاریم مه رز 

خداکنه🙏

وقتی خیلی ناراحتی تاپیک نزن چون هم شوهرت کلی فحش میخوره هم خودت ازش متنفر میشی اینجا کسی سنگ صبورت ...

حالا اون فحش بخوره مهم نیست ولی آدم تخلیه میشه لاقلش اینه که حرفایی که نمی تونی به کسی بزنی اینجا میزنی وه یه ذره آروم میشه مثل یه دور همی زنونه س حالا آدم خودش باید عاقل باشه و خوب و بد راهنماییهارو تشخیص بده

دخترت خواهر دار میشه خدا با حکمت خودش هر چیزی صلاح باشه میده برو کم کم وسایلش را بخر, سر خودت را گ ...

ممنون عزیزم حرفای شوهرم برام مهم نیست ولی از این ناراحتم که چرا بین من و خانواده ش انقد فرق میذاره