2777
2789
عنوان

۶ماهه حامله م شوهرم میگه سقط کن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 96 پست
ولی خیلی دلمو شکوند 😭

ولش کن تو دعوا حرف چرند زیاد زده می شه!!  یه چیزی گفته از لجش!!  بزار بچه ات که به دنیا امد هر وقت حسابی ذوقش کرد این حرفش یادش بیار!!!  خودش از خجالت آب می شه!!  تو هم زیاد فکر نکن برای بچه ات خوب نیست!! 

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من خر شدم یه حرفی زدم ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشمش هروقت یادم میاد فک میکنم همین الان گفته 

اره خب حق دارین منم بودم خیلی خیلی ناراحت میشدم.

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
من که هیچوقت این کارو نمیکنم من یه مادرم و مسئولیت بچه هام به گردن منه ولی آدم عصبانی میشه این چیزار ...

اره عزیزم ادم دلش میشکنه ولی اونم تو عصبانیت یچیزی،گفته میدونسته تو عمرا همچین کاری نمیکنه

ایشالا خودتو نی نیت همیشه سلامت باشین

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
بیشعور بزار بگه الان ناراحت منم پسرم تو ماه هفت شوهرم گفت به دنیا اومد ببر بزار پرورشگاه هنوز یادم م ...

واقعا یه چیزایی هیچوقت از یاد آدم پاک نمیشه مخصوصا تو این شرایط حساس آدم توقع محبت بیشتر داره

واقعا یه چیزایی هیچوقت از یاد آدم پاک نمیشه مخصوصا تو این شرایط حساس آدم توقع محبت بیشتر داره

آره این حرفیه که تودل آدم می مونه ولی تو خودتو ناراحت نکن بعد همون بچه رو روی چشماش میزاره

۶ماهگی ک نمیشه سقط کرد مگه کشکیه؟؟ اصلا مسئولیت پذیرنیست چه بد

حالا هر کی می بینتش میگه چقد خوبه بافرهنگ با کلاس تحصیل کرده پولدار ولی چه فایده هنوز نتونسته بین خانواده ش و من مرز بذاره