2777
2789
عنوان

دعوا با جاری وبرادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست
اره با پول کدوم پول ۶ماهه چک میده ۵ میلونشم نمیده که داداشیم

خب شوهرت زبون داره.شماچرا خودتو میکشی؟مطمعن باش اینجوری پیش بری پیش همه ادم بده شمایین و از چشم شوهرت میفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اصلا نباید پول ارث میدادی به شوهرت جون رفت فقط حرصش مونده برات به جاش میذاشتی بانک یه مقداری از طلاهاتم میفروختی منتم میذاشتی میگفتی عزیزم ماشینم به هر کی میخای بفروش‌من تا این حد کمک میکنم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
نداره زبونشو بریدند

خب پس شمام نباید پول ارث رسیدع رو میدادی براشوهرت وطلاهاتم هیچوقت دس نزن کلا کمکش نکن سرش ب سنگ میخوره..ولی عوضش خانوم باش سنگین باش مگه جنگه خیلی لحنت بده بیخیال باش کلا

به نظرم چون خودتم پول دادی بهش داری اتیش میگیری وگرنه اونقد مسئله مهمی نیس ماشین دادن به برادرش . تو عزای طلاها و پولتو گرفتی بیشتر 😐 بعدشم اینهمه خشونت و دعوا واقعا شخصیت یه خانوم رو میاره پایین چیکار داری که دخالت میکنی حالا اگه به داداش تو میفروخت میشد ادم عاقل نه؟ 

فرشته های کوچولوی من ...
نداره زبونشو بریدند

ببخشیدا شما هم خیلی تند رفتین..حالا چرا ب خاندان زن اون فحش دادین..خوب میگفتی پشیمون شدیم.یا یه مشتری بهتری اومد و پولش نقد...اینطوری ک توضیح دادین اینبارو دعوا رو شما شروع کردی...بد بزن بزن وایی😲😲

واقعا چجوری میتونید تلفن و بردارید به طرف یه عالمه فحش بدید؟؟چرا من نمیتونم ؟

اینکه ما نمیتونیم لطفی هست ک خدا بهمون کرده.الحمدلله

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

آخه ما زنان خودمان همچی زمون میاریم وسط انوخت از شوهر هم همین توقع داریم کوتاه ی که بشه 🙄 ما آمپر مچسبونیم😣

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 

بلاخره داداششه شش ماهه هم خوبه.. تو بودی نمیدادی داداشت ؟ برا داداشت شش ماه صبر نمیکردی؟؟ خانواده شوهرو مث خونواده خودتون بدونید هر چند جاری خانواده حساب نمیشه ولی بقیه شون هرکاری کردن بگین اگه مامان یا خواهر من این کاری میکرد چیکار میکردم چطوری جوابشو میدادم ..البته با خانواده شوهر باید یکم آرومتر از خانواده خودت رفتار کنی چون خانواده خودت میفهمن معنی رفتارتو ولی اونا نمیفهمن

خب پس شمام نباید پول ارث رسیدع رو میدادی براشوهرت وطلاهاتم هیچوقت دس نزن کلا کمکش نکن سرش ب سنگ میخو ...

سرش میخوره ولی صبرم کمه دیوانه میشم همش داداشام خواهرام ننم بابام به خدا یه صد تومنم بهش قرض نمیدن