2777
2789
عنوان

من با این بچه چه کنم😑

404 بازدید | 9 پست

پسرمو میگم اقا شایانم چهار سالشه هفت صبح که من خوابم بیدار میشه میره خوب بازی میکنه بعد میاد بغل من میخوابه هرچیم میخوام بیدارش کنم میگه مامان میخوام بوخوابم 🐥🐥🐥 تا دوازده بیدار نمیشه بعدپنج خوابش میبره تا هفت از اونور تا دوشب بیداره😁😁 چجوری بیدارش کنم بچم اذیت نشه

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

باید چند شب و روز نذاری ساعت روز بخوابه بعد عادت میکنه شب خسته میشه بعد از ظهر نذار بخوابه صبح اشکالی نداره 

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی که میخوای بیدارش کنی یه خوراکی که دوس داره ببر بالا سرش بگو پاشو بخور،یا جایی که دوس داره بگو پ ...

انقدر خواب دم ظهر رو دوست داره با هیچی نمیتونم بیدارش کنم ببین الان بالاییمون دارن تعمیرات میکنن بنایی دارن خودمم دارم ناهار درست میکنم تلوریونم روشنه پسرم رو مبل داره تو خواب میخنده😂😂😂😂😂😂

خوب خودتم چچند رور همون ۷ ک بیدار شد پاشو نخواب دیگ  صبحانه بخورید باهم و بازیکنید بعد ظهرم زو ...

جون ندارم هفت😢من نه بیدار میشم کلا دیگه رو پا هستم تا دو شب خیلی خسته میشم نه هم که بیدار  میشم معمولا هنوز بدنم احتیاج به خواب داره تحرکم زیاده ولی باید یکم سعی کنم فکر خوبیه

هزار ماشاالله😍😂😂😂 خوب بعد از ظهر نزار بخوابه که شب زود بخوابه

مرسی فدات شم اره باید یکاری کنم نمیشه که اقا هر وقت عشقش میکشه بخوابه و بیدار شه باباش لوسش کرده میگه از چند وقت دیگه میخواد بره مدرسه بذار الان حال کنه وقتی پسرم خوابه ایفون و تلفن و اینارو از برق میکشه یه سره سرما و گرما رو چک میکنه