2777
2789
عنوان

خیانت

524 بازدید | 61 پست

سلام به همه میخاستم بدونم خانمایی که خیانت دیدن از شوهرشون چه جوری با این مسئله کنار اومدن ؟

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

خیلی بهم ریختم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یکی از بس غصه خوردن موهام سفید شده دیگه ادم سابق نیستم مرده متحرکم

شوهرت برات مثل قبل شده 😢

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔
سوختن و ساختن

برا ارامش خودتون کاری نکردین

من ازعشقم خیانت دیدم ولش کردم اماخیلی سخته

یعنی هنوز ازدواج نکرده بودین ؟ شوهر خیلی سخته اونم امثال من که بچه هم داریم 

نه دیگه بیشتر موقع ها ازش متنفرم 

بچه هم دارین 😢

من ندیدم اما اگ ببینم ۱درصدم صبرنمیکنم خودشم میدونه چندوقته حس خوبی ندارم خیچی ام ندیدم اما نمیدونم این حس چیه شاید چون باردارم حساس شدم😔

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥