2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد عااااالی، درآمد زا

210 بازدید | 21 پست

سلام عزیزای من، خوبید؟ دوستان گلم یه پیشنهاد، با نصب یه برنامه ساده و چند تا کار مفید در آمد زایی کنید، یه شرکت معتبر و عالی، من خودم نصب کردم خیلی عالیه روزی 50، 60 هزار درآمد دارم، اگه میخواید وارد این کار عالی بشید بسم الله، 1 رو به شماره 09174815634 پیامک کنید هر سوالی بود واتساپ در خدمتم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با دعوت از دوستانتون توی اون برنامه، به ازای هر نفر مبلغی به اعتبار شما افزوده میشه

اها به درد من نمیخوره پس چون اطرافیان من اینجور برنامه هارو نصب نمیکنن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

اینطوری بدون توضیح, دوستان سخت اعتماد میکنن

یه کم توضیح بدید چه کاریه

خودتون چند وقت انجام دادید

چقدر پول دراوردید

...

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

نرم افزار ای شارژ رو میگی؟ توی این اپ فقط با دعوت از دوستان در امد داریم؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اها به درد من نمیخوره پس چون اطرافیان من اینجور برنامه هارو نصب نمیکنن

فرمان جدی:

درود بر شما

با سلام اپلکیشن ما (ایشارژ) echarge هستش که حدود ۱۲ سال داره با *789#درزمینه فروش شارژ وبسته اینترنتی کار می کنه که پس از معرفی شما با نصب و خرید شارژ و بسته های اینترنتی و معرفی به دیگران درامد زایی خواهید کرد .تا ۶ لول بابت خرید شارژ زیرمجموعه های شما از این اپلکیشن به شما سود تعلق می گیره و شما با روزی ۲ ساعت وقت گذاشتن در عرض چند ماه به درامد میلیونی خواهید رسید.

در ضمن این اپلکیشن بابت نصب هزینه ای دریافت نمی کنه و سیاست تبلیغات خود را به جای تلویزیون رادیو وبیلبورد تبلیغ دهان به دهان در بین مردم قرار داده و پولی که قرار بابت تبلیغات بده تا ۶ لول به مشتری هاش میده و اینجوری استفاده از اپلکیشن بالا میره ودر واقع تشکیل یک خانواده با سود مشترک میده و اینجوری همه نسبت به اپلکیشن تعصب پیدا می کنند .

کاری که شما باید انجام بدی بعد از اینکه دعوت تون کردم این اپلکیشن رو نصب و بعد به دوستان تون معرفی کنید بدون هیچ گونه هزینه ای

کار بسیار راحتی هستش که تقریبا از سن ۱۵ تا ۷۰ سال میتونن انجام بدن چون امروز خرید شارژ و بسته اینترنت ازشام شب واجب تر شده

فقط قبل از دعوت نصب نکنید

سلام این برنامه متعلق به شرکت رایان مهر است که که اگه با #۷۸۹*هم شارژ یا بسته اینترنتی بخری بازم متعلق به این شرکته و این #۷۸۹* اپلکیشن رو که باز کنی ریز نوشته 

شرکت رایان مهر قدیمی ترین شرکت در ۵طبقه و حدود ۱۰۰۰نفر پرسنل 

"هولدینگ رایانمهر" 

واقع در:

تهران، خ ملاصدرا، خ شیرازی جنوبی، خ گرمسار غربی، پلاک 2۳

قرار داره

در ضمن تنها اپلکیشنی هست که فقط رمز دوم می خواد و هیچ وقت هم نمی پرسه سیو کنم یا خیر 

و مثل جاهای دیگه cvv و تاریخ انقضا نمی خواد

با "ای شارژ "

چقدر میتونم پول در بیارم؟؟🤔

چقدر زمان باید بزارم؟؟🤔

چقدر طول میکشه درآمد بالا داشته باشم؟؟🤔

"ای شارژ" یک کار تمام وقت نیست!!

👈👈یک کار پاره وقت است👉👉

فقط با روزی یک الی دو ساعت فعالیت

و فقط با دعوت روزانه یک نفر 

طبق جدول بالا شما بعد از ۶ ماه به درآمد بالای ۱۰ میلیون تومان خواهید رسید:

این پلن بر اساس خرید 10 هزار تومان در هفته برای هر کاربر میباشد(که میانگین خرید واقعی بیش از این مبلغ است و صرفا جهت مثال بدترین حالت مثال زده شده)

اگر هفته ای 5 نفر دعوت کنید(یعنی روزی یک نفر)

و از آن 5 نفر فقط یک نفرشان هفته ای 5 نفر را دعوت کند

بعد از بیست و چهار هفته شما مجموعا 950.250 نفر در 6 لول عضو خواهید داشت و درآمدتان از خرید شارژ این تعداد بیش از 10 میلیون تومان در هفته خواهد بود 

درآمد ماه اول : 5.100 تومان

درآمد ماه دوم: 51.900 تومان

درآمد ماه سوم: 391.500 تومان

درآمد ماه چهارم: 2.169.500 تومان

درآمد ماه پنجم: 8.861.100 تومان

درآمد ماه ششم : 28.523.900 تومان

#ای_شارژ_یک_کار_پاره_وقت_است

#پلن_درآمدی_در_ای_شارژ

#روزی_یک_دعوت

🌺🙏موفق و پیروز باشید یاران🙏🌺

دوست عزیز مطالعه کردی و تمایل داشتید بفرمایید تا برای نصب راهنمایی تون کنم

نرم افزار ای شارژ رو میگی؟ توی این اپ فقط با دعوت از دوستان در امد داریم؟

بله عزیزم، کم کم درآمدت بیشتر و بیشتر میشه،. وقتی کسی رو که دعوت کردی کس دیگه ای رو دعوت میکنه بازم تو درآمد واری