2777
2789
عنوان

گروه خونی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟آزمایش کومبس درسته چون دوبار دادم اما دکتر بهم گفت ممکنه آنومالی اسکن بگه که بچه سالمه

ب امید خدا که سالمه.نگران نباش رفتی انومالی منم خبر کن

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
آخهrhمثبت چرا کومبس مثبت شده من 18مهر آزمایش دادم  اما دکترم متوجه نشد تا 29مهر که متوجه آسی ...

بهت قدیم خون تزریق نکردن؟مثلا وقت جراحی .تصادف 

بهت قدیم خون تزریق نکردن؟مثلا وقت جراحی .تصادف 

نه دقیق نمیدونم باید از مامانم بپرسم 

الانم خون تزریق میکنی؟درد داره؟چقد هزینش میشه

ببخش انقد سوال میپرسم بخاطر این که کسی رو با این مشکل تو اطرافم نداشتم

تو اینترنتم که ته دلتو خالی میکنن ی سرچ میکنی

راستی من آلفا تالاسمی خفیفم

شوهرم بتا تالاسمی ولی آزمایشگاه ژنتیک گفته شما مشکلی ندارید برای بچه دار شدن

نه دقیق نمیدونم باید از مامانم بپرسم  الانم خون تزریق میکنی؟درد داره؟چقد هزینش میشه ببخش انقد ...

شکم رو بی حس میکنن نمیفهمی دردشو.هزینش قبلا دویست هزارتومن بود تو بیمارستان ارش.الان ایران نیستم من تزریق خون شامل پناهنده نمیشه با کورتون کنترل میکنم

شکم رو بی حس میکنن نمیفهمی دردشو.هزینش قبلا دویست هزارتومن بود تو بیمارستان ارش.الان ایران نیستم من ...

عزیزم

ببخش شما سه بار سقط داشتی

الان برای بار چهار بارداری؟و خون تزریق کردی؟هفته چند متوجه شدی؟کورتون چیکار میکنه؟

عزیزم ببخش شما سه بار سقط داشتی الان برای بار چهار بارداری؟و خون تزریق کردی؟هفته چند متوجه شدی؟کور ...

من از همون اول میرفتم تحت نظر پریناتولوژیست وقتی رگای بند ناف ب اندازه کافی ضخیم بشع تزریق خون انجام میدن مثلا هفته نوزده یا هجده.تا قبل زایمان.من سی پنج هفته زایمان کردم.بندناف داغون شده بود واسه تزریق خون

من از همون اول میرفتم تحت نظر پریناتولوژیست وقتی رگای بند ناف ب اندازه کافی ضخیم بشع تزریق خون انجام ...

شما زودتر متوجه شدی

من هفته 28سونو دادم مشکلی نبود

هفته29دوباره سونو دادم متوجه این مشکل شدم

من از همون اول میرفتم تحت نظر پریناتولوژیست وقتی رگای بند ناف ب اندازه کافی ضخیم بشع تزریق خون انجام ...

گفت شکم جنینت آب آورده احتمال بسیار زیاد بخاطر کم خونی خودت و همسرته و این آب آوردگی فعلا باعث مشکلی تو بقیه اندام هاش نشده اگه این شرایطت ثابت بمونه مشکلی نیست 

مشکل اینجاست که فقط باید این یک ماه صبر کنم دوباره اسکن بدم 

دعا کنم که پیشرفت نکنه

البته ی چیز دیگه هم گفت

گفت ممکنه از طریق ناف بشه به بچه خون تزریق کرد

البته تو شهر ما نیست خودش گفت تو خارج انجام میشه تو تهران هم احتمال داره باشه اما شرایط بیماریت فعلا حاد نیست

گفت شکم جنینت آب آورده احتمال بسیار زیاد بخاطر کم خونی خودت و همسرته و این آب آوردگی فعلا باعث مشکلی ...

ببخشید زر زده.توی ایران انجام میشه من الان ترکیه زندگی میکنم فهمشو ندارن