2777
2789
عنوان

داستان جاری نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 32 پست
خواهش گلم من خودم تو پیج اینستا داستانشو دنبال کردم اعصابم خورد شد چون بعد این جاری مذهبیه از ادمین ...

اگه جاريه ميخواد بخشيده بشه باايد بره به خانواده و فاميل و اشنا بگه كه چيكار كرده اونوقت لايق بخشيده شدنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه جاريه ميخواد بخشيده بشه باايد بره به خانواده و فاميل و اشنا بگه كه چيكار كرده اونوقت لايق بخشيده ...

دقیقا همینو صبا گفت اگه بره به همه بگه این بهش تهمت زده شوهرش طلاقش میده و بچه رو ازش میگیره من اصلا دوست ندارم زندگیش خراب بشه... ببین این چی فکر میکنه اون عوضی چطور باهاش رفتار کرده خلاصه از ادمین که واسطه بود خواست که بهش زمان بدن تا هم فکر کنه هم چون تازه باردار شده بود این سه ماه اولش بگذره بعد تصمیم بگیره چکار کنه.... 

😎🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینو صبا گفت اگه بره به همه بگه این بهش تهمت زده شوهرش طلاقش میده و بچه رو ازش میگیره من اصلا ...

ایدی پیجشو بدین ،همین پیج مامی رایان

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
دقیقا همینو صبا گفت اگه بره به همه بگه این بهش تهمت زده شوهرش طلاقش میده و بچه رو ازش میگیره من اصلا ...

بخشيدن نهايت سادگيه 

ولي ببخشه بزرگيشو نشون داده

و اگه جاريش نره به بقيه بگه چه غلطي كرده اشغال بودنشو نشون داده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ایراد نداره گلم شما دستت گیر بود 

توجه ام عزیزم از شما هم ممنونم ک توضیح دادی،این خانم نرسیده میگه خوبه از اینستا برداشتی و طولش میدی اصلا طرز صحبت شون درست نیست انگار طلب دارن میتونن بخونن برن ی دور بزنن و بیان ادامشو اگه انقدر دستشون پره.

بخشيدن نهايت سادگيه  ولي ببخشه بزرگيشو نشون داده و اگه جاريش نره به بقيه بگه چه غلطي كرده اشغ ...

دقیقا.... ولی صبا نشون داد واقعا دل بزرگی داره چون دختر چشم و دل سیریه از خانواده پولداری هستن که تمام خانوادش خارجن فقط این ایرانه  و وقتی خانواده همسرشم تردش کردن کاملا حال روحیش بهم ریخت.... بنظر من اصلا نباید جاریشو ببخشه ولی به شوهرش همه ماجرارو بگه... من اگه بودم هیچکس جز همسرم واسم مهم نبود که قبولم داشته باشه آدمایی که اینقدر راحت همدیگه رو قضاوت میکنن هیچ وقت قابل اعتماد نیستن 

😎🤔
دقیقا.... ولی صبا نشون داد واقعا دل بزرگی داره چون دختر چشم و دل سیریه از خانواده پولداری هستن که تم ...

مگه شوهر خودشم بهش شك داشته؟

توجه ام عزیزم از شما هم ممنونم ک توضیح دادی،این خانم نرسیده میگه خوبه از اینستا برداشتی و طولش میدی ...

خواهش گلم.... ایراد نداره عزیزم ناراحت نشو واقعا جو نی‌نی سایت بد شده خیلیا بخاطر پر بازدید بودن تاپیکاشون یه کارایی میکنن که همه خسته میشن این بنده خدا هم حتما فکر کرده اینجا هم مثل اون تاپیکاس همه رو نسبت به هم بدبین کردن یه سریا... 

😎🤔
مگه شوهر خودشم بهش شك داشته؟

اره دیگه سری آخر که میرن خونه مادرشوهرش اون جاری مذهبی میاد کلی حرفای دروغو تو رو خود صبا میگه شوهر صبا هم اونجا بوده.... شوهره هم عصبانی میشه که چرا در مورد خانوادم حرف زدی و صبارو  میزنش بعدم باز تو راه برگشت تهران دوباره از ماشین پیاده میشه کلی زنه رو میزنه که مردم جداشون میکنن صبا میگفت تا دو هفته زندگیشون همش دعوا بوده بعدم که کم کم صبا افسرده میشه 

😎🤔
اره دیگه سری آخر که میرن خونه مادرشوهرش اون جاری مذهبی میاد کلی حرفای دروغو تو رو خود صبا میگه شوهر ...

چي بگم والا 

ادم تو كار بعضي دخترا هم ميمونه با اين وضعيت بي اعتمادي حامله شدنش چي بوده!

چي بگم والا  ادم تو كار بعضي دخترا هم ميمونه با اين وضعيت بي اعتمادي حامله شدنش چي بوده!

از اون ماجرا یک سال میگذره الان صبا حاش خوب شده و شوهرش باهاش خوب شده زندگیشون روال عادی رو پیش گرفته منتها فقط با خانواده همسرش دیگه رفت آمد نداره واین جاری مذهبیه بعد یه سال پشیمون شده میخواد باهاش آشتی کنه.... من اگه بودم عمرا آشتی نمیکردم بعد این همه سختی 

😎🤔
از اون ماجرا یک سال میگذره الان صبا حاش خوب شده و شوهرش باهاش خوب شده زندگیشون روال عادی رو پیش گرفت ...

خدا ازش نگذره زنيكه عوضيو