2777
2789
عنوان

داستان جاری نامرد

862 بازدید | 32 پست

خانمها من الان تو اینستا خوندم قضیه رو خیلی اعصابم خورد شد

ی خانمی برای مپیج مامان رایان نوشته ک ۲۹سالشه و ب قورت سنتی باهمسرش ازدواج کرده و الان ی دختر ناز داره،گفته برادرشوهر کوچکترش زودتر ازدواج کرده و کاریش ی خانم خوشگل و باشخصیت و مهربون بوده ک خیلی ب اینو دخترش محبت میکرده و خونشون تهران بوده خونه این خانم قزوین ک خانواده همسرشون هم پیش اینا بودن،اینا و خانواده همسرشون مذهبی بودن و جاریه اصلا مذهبی نبوده و خانواده پسر کاملا مخالف ازدواجشون،حالا خواهر ومادر دختر میشینن زیر پاش ک جاریت بچه تهران و بلده و بهش رو نده و پاشو از خونه خودتو مادرشوهرت ببر،اینم نامردی میکنه و حرفایی ک کاریش مثله درد و دل بهش گفته رو مبره چندتا میزاره روش و ب مادرشوهر میگه و پیش شوهرش میگه هروقت صبا(جاریه)میاد دخترمونو چشم میزنه،اخرین بار ک صبا میره قزوین مادرشوهره حسابی باهاش دعوا میکنه ک چرا این حرفا رو زدی،صبا ک میگه من نگفتم مادرشوهره جاری و صدا میکنه و جاریه (سمیرا)میگه تو اینارو گفتی تازه میگه از کیفمم پول برداشتی

وا از صفحه اينستا برداشتي بازم كامل نميذاري؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر نداشتم دارم براتون تایپ میکنم!

خب اسكرين بگير از متنش بزار 

اينجوري طول ميكشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خلاصه همه با صبا قطع رابطه میکنن جز عمع شوهرش،حالا بعد یکسال و نیم عمه رفته خونه مادرشوهر صبا و گفته خدا باعث و بانیش و لعنت کنه صبا بارداره اما اصلا حال روحی خوبی نداره و ب خودکشی هم فکر میکنه،حالا سمیرا عذاب وجدان گرفته و از بقیه کمک میخواد،مامان رایان هم همه گفته هاشو فرستاده برای صبا

وا از صفحه اينستا برداشتي بازم كامل نميذاري؟

عزیزم همینه منتها جاری مذهبی کاری میکنه که این یکی جاری تهرانیه از چشم همه میوفته همه به چشم دزد بهش نگاه میکنن همه خانواده شوهرش تردش میکنن این بنده خدا هم بی گناه بی گناه بوده فقط خطاش درد دل کردن با جاریش بوده... خلاصه این جاری مذهبیه بعد چند وقت که میفهمه جاری تهرانیه حاملس و افسردگی گرفته از کارش پشیمون میشه اومده بود تو یه صفحه تو اینستا مربوط به مادرو کودک بود از خانوما راهنمایی میخواست که چجوری با جاریش آشتی کنه و جاریش ببخشدش 

😎🤔
عزیزم همینه منتها جاری مذهبی کاری میکنه که این یکی جاری تهرانیه از چشم همه میوفته همه به چشم دزد بهش ...

مرسي عزيزدلم براي اينكه وقت گذاشتي😘😘😘

مرسي عزيزدلم براي اينكه وقت گذاشتي😘😘😘

خواهش گلم من خودم تو پیج اینستا داستانشو دنبال کردم اعصابم خورد شد چون بعد این جاری مذهبیه از ادمین میخواد خودش با صبا جاری تهرانیه صحبت کنه و آشتیشون بده اما صحبتای صبا که چه بلاهایی سرش بعد از اون تهمتا اومد خیلییییییی ناراحتم کرد... تو مجلس فامیل که میرفته همه پچ پچ میکردن در موردش آخرم بهش گفتن کیفتو خالی کن احیاناً وسیله ای قاطی وسایلات نشده باشه، افسردگی میگره تحت درمان و قرص بوده تا حالش خوب بشه شوهرش کلی بابت تهمتاش کتکش زده... خیلی دردناک بود داستانش 

😎🤔